Temat:opisz gwiazde w jezyku angielskim.
Nie umiemjezyka angielskiego i ledwo co w ogole sobie daje rade....w sorde beda wystawiane oceny a jestem w klasi maturalnej.... bylabym wdzieczna gdyby mi ktos cokolwiek pomogl robic... bo sama nie potrafienapisac po angielsku
Rihanna urodziła się w Saint Michael, na Barbadosie 20 lutego 1988.
Ma dwóch młodszych braci: Rorreya i Rajada.
W szkole "Combermere" założyła zespol muzyczny.
W roku 2004 zdobyła tytuł najpiękniejszej uczennicy szkoły Combermere i wystąpiła w szkolnym show muzycznym, śpiewając utwór Mariah Carey Hero.
Debiutancki album Rihanny Music of the Sun został wydany 30 sierpnia 2005 roku.
Drugi album Rihanny A Girl Like Me, został wydany w kwietniu 2006 roku; osiem miesięcy po premierze jej pierwszego krążka
światowy hit "Umbrella" w duecie z Jayem-Zosiągnęła szczyt w wielu krajach świata
lista tematów
gwiazda-angielski
pilnie potrzebuję opis sławnej osoby na angielski. bardzo proszę o pomoc. może to być jakiś aktor, piosenkarz itd. każdy oprócz Ricky Martina (bo to mam w książce). musi być to napisane w 3 akapitach.
1) data i miejsce urodzenia, wygląd zewnętrzny, styl ubierania się
2) info. o ilości wydanych i sprzedanych płyt (można zmyślać) lub tytuły filmów, w jakim języku śpiewa
czy ma dziweczynę, jaki jest, jak spędza wolny czas, jego hobby (może byc krótko).
prosze o jak najszybszą odpowiedź
rihanna was born in Saint Michael, in Barbadosa on 20th of February 1988.
She's got two younger brothers: Rorrey and Rajad.
She established her band in the "Combermere" school.
Konto usunięte: W roku 2004 zdobyła tytuł najpiękniejszej uczennicy szkoły Combermere i wystąpiła w szkolnym show muzycznym, śpiewając utwór Mariah Carey Hero.
In 2004 she conquestes title the most beautifule student Cambermere school and took a stand in music school show, sang a Mariah Carey's work Hero.
Debutant Rihanna's Music of the Sun. album has been issued 30 august 2005 year.
najlatwiej powiedziec
`zachowalas sie jak szmata`
dopoki samemu sie tego nie zrobi.
`zachowalas sie jak szmata`
dopoki samemu sie tego nie zrobi.