Dzisiaj sie dowiedziałam, że moja klasa jakos jedna z 3 w szkole ma zaszczyt pisania matury z matmy w piątek. Pisze ktoś z was to?
Najlepsze jest to, ze u mnie w klasie normalnie matme zdają 2 osoby... reszta leży z tego przedmiotu
Dyrektor przyszedl i powiedział nam, ze jesteśmy króliczkami doświadczalnymi i prawdopodobnie bedzie kilka zestawów pytań. OKE chce sprawdzić z czym sobie uczniowie radzą i na podstawie wyników tworzyć przyszłoroczne obowiązkowe matury z matmy...
Osoby które zdają w przyszlym roku maturę - nie martwcie się, nawet nie będziemy musieli się starać żebyście dostali łatwiejsze zadania. Jedynie, że mat-fizy dobrze napiszą :D
lista tematów
Piątek; próbna 'diagnostyczna' matura z OKE? :|
Ja z matmy jestem noga,szczęscie ,że mature mam juz za sobą i nie musiałam zdawać na niej własnie matmy
Powodzenia życze
Powodzenia życze
Konto usunięte: OKE chce sprawdzić z czym sobie uczniowie radzą i na podstawie wyników tworzyć przyszłoroczne obowiązkowe matury z matmy...
o Boże...
Mam nadzieje, ze nie biora pod uwage tylko liceum ogólnokształcące
Napiszcie słabo...
Konto usunięte: nie martwcie się, nawet nie będziemy musieli się starać żebyście dostali łatwiejsze zadania.
kamień z serca :d
tak tez mialam takie cos , to jest informacja dla oke ile nauczylismy sie w ciagu tych 3 klas pomimo iz zdaje u nas matme jedna osoba:)
Konto usunięte: tak tez mialam takie cos , to jest informacja dla oke ile nauczylismy sie w ciagu tych 3 klas pomimo iz zdaje u nas matme jedna osoba:)
jak dla mnie to nie może być informacją dla OKE, bo wchodząc do LO wiedzieliśmy, czy będziemy zdawać matme czy nie.
I wiadomo jak wyglądają lekcje matematyki w klasach w których mało kto ją zdaje na maturze. U mnie w szkole wzieli 2 mat-fizy i jedna klase która nie jest orłem z matmy, czyli moją.
Konto usunięte: o Boże...
Mam nadzieje, ze nie biora pod uwage tylko liceum ogólnokształcące
Napiszcie słabo...
U mniew mieście ponoć aby 2 szkoły pisza - moje i inne LO, nie wiem czy dyrek mówiąc nam to brał pod uwagę także technika czy ich nie liczył. Te szkoły testujące są ponoć ' losowane'
;d