MATURA Dręczące mnie pytania ... :P
Ocb ? Te 4 obowiazkowe przedmioty bede musiała na tyle % zdac?
Jeżeli zdam 5 nieobowiazkowy bede mogła zdac na mniej jeden z obowiazkowych ?
Do ilu szkół bede mogła skladac podania za pierwszą rekrutacją ?
Narazie to wszystko.
Pozdrawiam
Dziekuje za odpowiedzi ;*
-niekumata :)
Tak myslisz? Jak już sie tam dostaniesz nie ma tak,ze jest cholernie ciezko ? :P
Ale nazwe ma najlepsza:zakochany:
Własnie.. nie wiem jak sie do tego wszystkiego zabrac ech :(
ale kaszana ;/ . :D
skad wiesz:> :D :P
"
ładnie :D
a skad wiedziałes :> :D
jakies moderorskie przkrety ;p
nie podoba mi sie to ;d
Rosiczka00 gdzie studiujesz ? :P
Wuzet smiesznie ze mowisz o czyms na cyzm sie kompletnie nie znasz :) wysoki prog to kwestia ilosci kandydatow jest dana ilosc miejsc, i przyjmuja je rankingowo a ten caly prog to wynik ostatniej przyjetej osoby :)...
Ujot zalezy o jakich kierunkach mowimy ;-)... powiedz co CIe interesuje ja mozliwe ze bede wstanie odpowiedziec na pytanie czy warto i co najlepiej zdawac. ALe rzadko trzeba miec dobry wynik z 4 przedmiotow :).
Nie tylko. :] :P
Marta ! :killer: :P
Ja Ciebie tez
No ja sobie mysle ^^ :) :P
Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej
Wydział Studiów Międzynarodowych i Politycznych
Wydział Filozoficzny
Wydział Historyczny
Wydział Filologiczny
Wydział Polonistyki
Kolejnosc losowa xD :]
Głownie polski warto rozszerzony ;-) HIstoria I Wos rowniez rozszerzone proponuje :) matme podstawowa angielski sadze ze w wiekszosci przypadkow podstawowy bedzie korzystniejszy bo UJot czasem nie respectuje sobie rozszerzenia :P
OMG .Podobno Historia rozszerzona to samobójstwo
Hmmm ja chce zdawacn wiekszą ilośc te wszystki przedmioty(Polski,Angielski,Historia,Wos) +Geografie i Francuzki na ten moment :)
Czy ilosc zdanych przedmiotów na maturze = dodatkowe punkty? :)
Nie ilosc przedmiotow nie wiaze sie z wieksza iloscia punktow najczesciej licza sie 2-3 MAX 4 przedmioty ale to rzadko :P. Bedziesz miec duzy wybor przynajmniej :P.
Historia rozszerzona czy samobojstwo ? no kwestia wzgledna ;) moj kolega matematyk swoja droga lubil historie i sobie tam czytal ksiazki :P. Bedac ze mna na profilu mat-inf zdawal rowniez oprocz matmy historie rozszerzona i mimo ze w 3 klasie nie mielismy histori a przez peirwsze dwie tez nie za wiele to uzyskal 84% :P. Kwestia tego ze moga zaskoczyc z pytaniem tak jak ostatnio :P
acha.Czyli lepiej zdac mature z 3 lepiej niz z 6 gorzej ...
bo i tak te 3 najlepsze matury beda brane(badz matury te które licza sie na danym kierunku)
ja na swoim profilu w LO mam rozszerzona Historie ale jakby niedokonca ;/ .Przedmioty artystyczna zabieraja mi chyba po jednej czy tam góra 2 historie w ciagu tygodnia ;/
;)
I jak Cię tu nie kochać
Nie polecam filozofii. Nieciekawe to :P Tak samo socjologii. Pełno osób tam idzie, ale po zakończeniu relatywnie ciężej jest im znaleźć pracę niż osobom po polonistyce, czy historii.
No przestań