czy znajdzie sie posrod was jakis naprawde wporzadku osoba i pomoze mi w projekcie? mam bardzo malo czasu i mnustwo roboty wiec jezeli ktos robil cos podobnego i ma takiprojekt w wersji elektronicznej i chcialby mi go wyslac (lub jezeli komus chce sie zrobic go dla mnie) to prosze o kontakt na PW!!
Projekt musi byc na temat swojej firmy, na jej rozwój albo na temat zwiększenia konkurencyjności na rynku. PROSZE CHOCIAZ ZEBYSCIE PODZIELILI SIE SWOIMI UWAGAMI LUB POMYSLAMI. Z GORY DZIEKUJE!
lista tematów
Pomocy!! Potrzebny projekt! ;/
Konto usunięte: czy znajdzie sie posrod was jakis naprawde wporzadku osoba i pomoze mi w projekcie? mam bardzo malo czasu i mnustwo roboty wiec jezeli ktos robil cos podobnego i ma takiprojekt w wersji elektronicznej i chcialby mi go wyslac (lub jezeli komus chce sie zrobic go dla mnie) to prosze o kontakt na PW!!
stara nikt za ciebie p.d nie odrobi;]
Konto usunięte: czy znajdzie sie posrod was jakis naprawde wporzadku osoba i pomoze mi w projekcie? mam bardzo malo czasu i mnustwo roboty wiec jezeli ktos robil cos podobnego i ma takiprojekt w wersji elektronicznej i chcialby mi go wyslac (lub jezeli komus chce sie zrobic go dla mnie) to prosze o kontakt na PW!!
za 100 zł
Konto usunięte: PROSZE CHOCIAZ ZEBYSCIE PODZIELILI SIE SWOIMI UWAGAMI LUB POMYSLAMI. Z GORY DZIEKUJE!
przedstaw jak może rozwijać się Twoja firma
...Ignorance is bliss...