Czy moze mi ktos pomóc napisac podanie do Dyrektora szkoły o przeniesienie mnie do klasy humanistycznej ?
Pomocy.
lista tematów
Podanie
[imię][nazwisko][miejscowość][data]
[ulica]
[kod pocztowy][miejscowość]
Dyrekcja szkoły [jak się nazywa Twoja szkoła + miejscowość, gdzie mieści się Twoja szkoła, np.
Liceum Ogólnokształcącego imienia Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego
w Kielcach]
w Kielcach]
[Akapit] Zwracam się z uprzejmą prośbą o przeniesienie mnie do klasy humanistycznej, tj. klasa [podaj klasę, np. 2 ''a''].
[Akapit] Swoją prośbę motywuję tym, iż profil, na który aktualnie się dostałem, nie spełnia moich oczekiwań. Interesuję się j. polskim i historią, te przedmioty od dawna mnie fascynowały.
[Akapit]Nadmieniam, że z egzaminu, którego to pisałem na zakończenie gimnazjum, otrzymałem [ilość punktów. Jeżeli nie miałeś dużo tych punktów, lepiej omiń to zdanie]. Dodam, że jestem bardzo sumiennym i pracowitym uczniem, a przyjęcie mnie na profil humanistyczny pozwoliłby mi realizować marzenia związane z przyszłością, ponieważ zamierzam studiować prawo [no i co z tego, że nie zamierzasz? trzeba trochę naściemniać, by Cię przyjęli ;-)]
Z nadzieją oczekuję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Z wyrazami szacunku
~podpis~
Konto usunięte: Czy moze mi ktos pomóc napisac podanie do Dyrektora szkoły o przeniesienie mnie do klasy humanistycznej ?
Konto usunięte: [imię][nazwisko][miejscowość][data]
[ulica]
[kod pocztowy][miejscowość]Dyrekcja szkoły [jak się nazywa Twoja szkoła + miejscowość, gdzie mieści się Twoja szkoła, np.
w Kielcach][Akapit] Zwracam się z uprzejmą prośbą o przeniesienie mnie do klasy humanistycznej, tj. klasa [podaj klasę, np. 2 ''a''].
[Akapit] Swoją prośbę motywuję tym, iż profil, na który aktualnie się dostałem, nie spełnia moich oczekiwań. Interesuję się j. polskim i historią, te przedmioty od dawna mnie fascynowały.
[Akapit]Nadmieniam, że z egzaminu, którego to pisałem na zakończenie gimnazjum, otrzymałem [ilość punktów. Jeżeli nie miałeś dużo tych punktów, lepiej omiń to zdanie]. Dodam, że jestem bardzo sumiennym i pracowitym uczniem, a przyjęcie mnie na profil humanistyczny pozwoliłby mi realizować marzenia związane z przyszłością, ponieważ zamierzam studiować prawo [no i co z tego, że nie zamierzasz? trzeba trochę naściemniać, by Cię przyjęli ;-)]
Z nadzieją oczekuję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Z wyrazami szacunku
~podpis~
plus 100zł w kopercie
...Ignorance is bliss...