Wie ktoś może z jakiej książki jest ten test, albo gdzie można znaleźć klucz odpowiedź do testów z tej książki? Bardzo mi zależy;)
lista tematów
Testy z polskiego czytania ze zrozumieniem
na lekcjach sprawdzamy odpowiedzi z kluczem, wiec w książce z której są jest klucz. Nie chce mi sie ich robić, bo mi mautra z polskiego wystarczy na 30% a tyle to spokojnie bede miał, wole skupić się na matmie i zdać rozszezona na minimum80%
Nieważne jak się starasz i tak nigdy nie będziesz w pełni zadowolony ze swoich osiągnięć;)
Konto usunięte: na lekcjach sprawdzamy odpowiedzi z kluczem, wiec w książce z której są jest klucz. Nie chce mi sie ich robić, bo mi mautra z polskiego wystarczy na 30% a tyle to spokojnie bede miał, wole skupić się na matmie i zdać rozszezona na minimum80%
nie zdaje jeszcze matury ale już wiem ,że będzie całkiem odwrotnie.. To z matmy będę mieć w najlepszym wypadku 30% mam nadzieje..
Konto usunięte: na lekcjach sprawdzamy odpowiedzi z kluczem, wiec w książce z której są jest klucz. Nie chce mi sie ich robić, bo mi mautra z polskiego wystarczy na 30% a tyle to spokojnie bede miał, wole skupić się na matmie i zdać rozszezona na minimum80%
radze probowac, starsza jest nauczycielka... i wiem ze tera rosnie pokolenie debili (nie urazajac nikogo) nie rozumiejacych tego co czytaja
wiec na przyszlosc na pewno Ci sie przyda
Konto usunięte: radze probowac, starsza jest nauczycielka... i wiem ze tera rosnie pokolenie debili (nie urazajac nikogo) nie rozumiejacych tego co czytaja
wiec na przyszlosc na pewno Ci sie przyda
Jak robię samodzielnie te testy to mam zazwyczaj ponad 70%, wiec nie jest źle;p gorzej u mnie jest z ortografią błąd na błędzie robię i lektury jeszcze żadnej w liceum nie przeczytałem. Mam nadzieje, że polski nigdy mi się nie przyda jak pójdę na informatykę albo jakieś budownictwo:)
Nieważne jak się starasz i tak nigdy nie będziesz w pełni zadowolony ze swoich osiągnięć;)
Konto usunięte: Jak robię samodzielnie te testy to mam zazwyczaj ponad 70%, wiec nie jest źle;p gorzej u mnie jest z ortografią błąd na błędzie robię i lektury jeszcze żadnej w liceum nie przeczytałem. Mam nadzieje, że polski nigdy mi się nie przyda jak pójdę na informatykę albo jakieś budownictwo:)
wyrob sobie dysko
ja tak zrobilem przed maturka