szkoła strona 1 z 2
Mogę wziąć papiery i sama się po prostu przenieść??
Bo ja dłużej nie chce do tej klasy w której jestem... ;/
A ona dalej przy swoim, mówi że sobie zmarnuje przyszłość i inne bezsensowne rzeczy. ....
a czemu chcesz się przepisać?
tylko ze względu na klasę? to może zmień właśnie klasę, a nie szkołę od razu
rozmawiałaś z nią na spokojnie ?
ja bym w najgorszym wypadku wybrała te papiery,ale jaką masz pewność,że Cię do tamtego LO przyjmą?
nie pasuje Ci klasa czy szkoła ?
bo jeśli klasa to może się przepisz do innej a nie od razu szkołę byś zmieniała.
i skąd wiesz,że TAM bd lepiej ?
btw. rozmawiałaś z nią na spokojnie ?
ja bym w najgorszym wypadku wybrała te papiery,ale jaką masz pewność,że Cię do tamtego LO przyjmą?
Wiesz, ja jestem w 3 gimnazjum i postanowiłam, że zmienię szkołę z powodu problemów z pewną dziewczyną, której groziłam i przez to miałam nieodpowiednie zachowanie. Przekonałam rodziców do zmiany szkoły z tego właśnie powodu, chociaż tak na prawdę to ogólnie moja klasa mi nie pasowała.
Udało się, zmieniłam szkołę.
Potem dopiero zaczął się koszmar.
W nowej klasie nie zostałam zaakceptowana przez niektóre dziewczyny. One nastawiły przeciwko mnie inne kolezanki z innych klas (w tej szkole jest tylko gimnazjum, ale sporo klas, bo aż do F w każdym przedziale wiekowym).
I tak połowa dziewczyn ze szkoły mnie gnębiła.
Po tygodniu wróciłam do mojej starej, kochanej szkoły.
Tak więc jeśli na prawdę klasa Ci nie odpowiada, bo masz z nią problemy czy coś, to lepiej przepisz się do innej klasy, szkoły zmieniać nie radzę, ponieważ tam będą się wszyscy znali, tylko Ty jedyna będziesz sama ...
Chociaż zależy do jakiej szkoły byś trafiła.
Ale ja nie radzę się przenosić do innej.
Ja przeżyłam koszmar, więc wiem co to znaczy ...