mam napisac opowiadanie co by bylo gdyby Bóg rozmyslil sie nad stworzeniem swiata...ale nie mam pomyslu o czym moge napisac... macie jakies propozycje?
lista tematów
polski- opowiadanie strona 2 z 2
Konto usunięte: gdybym miala opisac wtedy historie swiata to bym sie was o pomoc nie pytala bo glupia nie jestem
a mozesz napisac np że Bóg zaczął tworzyć świat na ziemi, ale po dwóch dniach się rozmyslił i postanowił dać zycie planecie np wenus. I zaczął tam swoją prace.
pracował dwa tygodnie (i opiszesz co on tam mógł robić) po czym nie był z siebie zadowolony i doszedł do wniosku ze ziemia i tak będzie najlepszym miejscem dla ludzkiego gatunku :D
tj, nie wiem czy takie coś ci odpowiada bo to nie do konca tak jak jest w poleceniu .;x
Konto usunięte: tylko jakies fantastyczne opowiadanie typu ze Bog wyjechal soboe an wakacje to innego wymiaru...
to czemu tego nie uwzględniłaś wcześniej ?
no może ;]
Konto usunięte: mozesz napisac np że Bóg zaczął tworzyć świat na ziemi, ale po dwóch dniach się rozmyslił i postanowił dać zycie planecie np wenus. I zaczął tam swoją prace.
pracował dwa tygodnie (i opiszesz co on tam mógł robić) po czym nie był z siebie zadowolony i doszedł do wniosku ze ziemia i tak będzie najlepszym miejscem dla ludzkiego gatunku :D
jak dla mnie super ;] powinnaś coś w tym stylu napisać.