lista tematów
Jaką masz markę telefonu? strona 2 z 2
Huawei. Wiernie od kilku lat. Jak na razie telefony tej marki(a przynajmniej te z serii P) sprawdzają mi się doskonale. Przerabialam już samsungi, lenovo, lg..
Konto usunięte: BlackBerry keyone limited Edition Black i jestem zadowolony, świetna klawiatura oryginalny design i działa bardzo dobrze
Oj wiele lat korzystałem z jeżynek.. ostatni model jaki posiadałem to Passport i był to telefon idealny. Niestety odkąd BB przestało pracować na swoim systemie i przeszli na Androida musiałem pożegnać się z tą marką :/
Konto usunięte: Dragon842: BlackBerry keyone limited Edition Black i jestem zadowolony, świetna klawiatura oryginalny design i działa bardzo dobrze
Oj wiele lat korzystałem z jeżynek.. ostatni model jaki posiadałem to Passport i był to telefon idealny. Niestety odkąd BB przestało pracować na swoim systemie i przeszli na Androida musiałem pożegnać się z tą marką :/
Mi odpadł jeden klawisz w klawiaturze BlackBerry keyone a żaden jak dotąd serwis nie może naprawić bo nie ma części dlatego zastanawiam się czy nie wrócić do Passport a keyone używać do bankowości elektronicznej
Konto usunięte: dlatego zastanawiam się czy nie wrócić do Passport a keyone używać do bankowości elektronicznej
Tylko jak wygląda teraz korzystanie z Passporta? Też myślałem nad zakupem Passporta znowu bo cena strasznie kusi ale tam już nie ma wsparcia dla systemu, zapewne brak aktualizacji dla aplikacji i ogólnie nie wiem czy to dobry pomysł. Ostatnio na grupach BlackBerry było głośno o smartfonie Unihertz Titan który jest/ma być "kopią" Passporta, tylko że na Androidzie już :P
Konto usunięte: Dragon842: dlatego zastanawiam się czy nie wrócić do Passport a keyone używać do bankowości elektronicznej
Tylko jak wygląda teraz korzystanie z Passporta? Też myślałem nad zakupem Passporta znowu bo cena strasznie kusi ale tam już nie ma wsparcia dla systemu, zapewne brak aktualizacji dla aplikacji i ogólnie nie wiem czy to dobry pomysł. Ostatnio na grupach BlackBerry było głośno o smartfonie Unihertz Titan który jest/ma być "kopią" Passporta, tylko że na Androidzie już :P
Dlatego myślałem żeby do Internetu używać Passport a do bankowości keyone. Ten unihertz na razie to tylko domysły