Gra ktoś stąd w jakieś gry ? Piszta w jakie i zapraszam na profil i wgl do popisania
Gejmerzy :D strona 2 z 3
Moją ulubioną serią gier jest Far Cry, 1-sza częsć jak weszła to grafika jak na tamte czasy rozwalała system, ogółem w wolnym czasie gram w FPS'y, jestem pc towcem na konsoli mi nie odzie, za to na komputerze likwiduje wszystkich aż miło (po cichaczu z zaskoczenia) choć to zależy od sytuacji bo w nowszych grach poziom inteligencji przeciwnika jest na wysokim poziomie i może on dobrać taktyke do otoczenia itd. I reagować w czasie rzeczywistym, Far Cry 2 nie jest już taka super ale ujdzie, najbardziej wkurzające są odnawiające się posterunki, długie mapy, bez auta nie ma co zwiedzać okolicy, czasem jak strzeli się do wroga to on powinien już leżeć a on nadal strzela, w 4 nie grałam jeszze ze wzgledu na słabą grafikę, małe fps, ale w pierwszych częsciach jest zawsze motyw zdrady, ale ci co grają w tą serię powinni wiedzieć
Mnóstwo gry :) podam tylko 8 gry: overwatch, starcraft II, hearthstone, portal 2, minecraft (własny serwer), grand theft auto V, TERA, wow. Dla chętnych grających ze mną to zapraszam serdecznie na prywatna wiadomość.
Pozdrawiam.
Call of Duty®: WWII Gustav Canon Horde point
https://www.youtube.com/watch?v=vqOeCfM3hKU
All i see is jealoussyy... Hey fuck IT.
Kiedyś się grało, dużo się spędzało na graniu w Cs'a :D a na chwilę obecną to już nie gram od kilku ładnych lat, po prostu nie ciągnie mnie już do gier, za stary jestem na to :D