Benny238
Posty: 9 (po ~249 znaków)
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 18
Benny238
  28 lutego 2016 (pierwszy post)

Mam takie pytanie powie mi ktoś dla czego nie moge zdobyć 5 i 6 Gwiazdki złej sławy na żadnej z wysp blokuje śie na 4 i tak pozostaje co trzeba zrobić ?? bo ja robie demolke zabijam policjantów zestrzelam śmigłowiec i nic

On1986Poznan
Posty: 384 (po ~41 znaków)
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 5
On1986Poznan
  28 lutego 2016

Dawno nie grałem...ale z tego co kojarzę to żeby mieć max gwiazdek to musi Cię wojsko ścigać, a żeby Cię armia ścigała to musisz się włamać do bazy wojskowej. Z tego co kojarzę baza jest za drukarnią na drugiej wyspie.

Nie obchodzi mnie czy jesteś czarny, biały, hetero czy homo, niski czy wysoki, gruby czy chudy, bogaty czy biedny... Jeśli jesteś miły dla mnie, ja będę miły dla Ciebie...

Toretto993
Toretto993
  5 marca 2016

Benny238

Z tego co pamiętam , to trzeba wykonać kilka misji głównych , abyś mógł mieć potem 5 i 6 gwiazdek złej sławy

Benny238
Posty: 9 (po ~249 znaków)
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 18
Benny238
  6 marca 2016

Do śiedziby wojska na 2 wyspie sie włamałem i ją przejąłem i zabijałem pol;icje i wojsko i te ż dupa.

Benny238
Posty: 9 (po ~249 znaków)
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 18
Benny238
  6 marca 2016

To sprubóje wykonać kilka misji i dopiero :)

Toretto993
Toretto993
  6 marca 2016

Benny 238

I ile pamiętam to od misji Ken Rosenberg do Ricardo Diaz ( potem masz odbicie jego willi )
Jakby co to pisz :)
Pozdrawiam

Toretto993
Toretto993
  6 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Benny 238 O ile pamiętam to od misji Ken Rosenberg do Ricardo Diaz ( potem masz odbicie jego willi ) Jakby co to pisz :) Pozdrawiam
Toretto993
Toretto993
  6 marca 2016

:)

szymontir
Posty: 178 (po ~316 znaków)
Reputacja: -8 | BluzgometrTM: 9
szymontir
  6 marca 2016

Podobno najlepsza część GTA ever ;] Grałem w to godzinami i dniami! Nawet miałem tu na Fotka scriny z gry :D np. 120... któraś misja policji ;) Później zawsze się zbierali w jednym miejscu mapy i było ich łatwo rozwalić. Ale jak "przekręcił" się licznik z czasem to się nagle kończyło :/ Po 59' 59'' :F

Avatar użytkownika epicreturnepicreturn
Posty: 2 (po ~65 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
epicreturn
  15 marca 2016

Musisz mieć odblokowaną drugą wyspę :p

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.