Mam takie pytanie powie mi ktoś dla czego nie moge zdobyć 5 i 6 Gwiazdki złej sławy na żadnej z wysp blokuje śie na 4 i tak pozostaje co trzeba zrobić ?? bo ja robie demolke zabijam policjantów zestrzelam śmigłowiec i nic
GTA Vice City
Dawno nie grałem...ale z tego co kojarzę to żeby mieć max gwiazdek to musi Cię wojsko ścigać, a żeby Cię armia ścigała to musisz się włamać do bazy wojskowej. Z tego co kojarzę baza jest za drukarnią na drugiej wyspie.
Nie obchodzi mnie czy jesteś czarny, biały, hetero czy homo, niski czy wysoki, gruby czy chudy, bogaty czy biedny... Jeśli jesteś miły dla mnie, ja będę miły dla Ciebie...
Benny238
Z tego co pamiętam , to trzeba wykonać kilka misji głównych , abyś mógł mieć potem 5 i 6 gwiazdek złej sławy
Do śiedziby wojska na 2 wyspie sie włamałem i ją przejąłem i zabijałem pol;icje i wojsko i te ż dupa.
Benny 238
I ile pamiętam to od misji Ken Rosenberg do Ricardo Diaz ( potem masz odbicie jego willi )
Jakby co to pisz :)
Pozdrawiam
Podobno najlepsza część GTA ever ;] Grałem w to godzinami i dniami! Nawet miałem tu na Fotka scriny z gry :D np. 120... któraś misja policji ;) Później zawsze się zbierali w jednym miejscu mapy i było ich łatwo rozwalić. Ale jak "przekręcił" się licznik z czasem to się nagle kończyło :/ Po 59' 59'' :F