Mam Takie Pytanie Czasem jak wchodze na rózne strony to procesor pobiera mi 90-100 procent procesora co moze być nie tak ?
lista tematów
Procesor
Konto usunięte: Mam Takie Pytanie Czasem jak wchodze na rózne strony to procesor pobiera mi 90-100 procent procesora co moze być nie tak ?
Witam.
Możesz spróbować na początek przeskanować system np programem "Malwarebytes Anti-Malware" , wyczyścić przeglądarkę ze śmieci, sprawdzić w menedżerze zadań jakie programy i procesy są uruchomione i które najbardziej obciążają procesor.
Broker: Możesz spróbować na początek przeskanować system np programem "Malwarebytes Anti-Malware" , wyczyścić przeglądarkę ze śmieci, sprawdzić w menedżerze zadań jakie programy i procesy są uruchomione i które najbardziej obciążają procesor.
to nic nie daje próbowałem juz to nawet jesli przeskanuje i wgram windows to . samo mi sie robi tylko na jednej stronie mam takie mocne uzycie procesora to moze zalezec ze strona ta potrzebuje duzo Pamięci ?
Konto usunięte: o nic nie daje próbowałem juz to nawet jesli przeskanuje i wgram windows to . samo mi sie robi tylko na jednej stronie mam takie mocne uzycie procesora to moze zalezec ze strona ta potrzebuje duzo Pamięci ?
Nie wiem dokładnie jaki tam masz sprzęt i jakie parametry, miałem czasem podobne problemy po przeskanowaniu, wywaleniu śmieci wszystko wracało do normy. Niektóre strony owszem że mogą również potrzebować znacznych zasobów procesora, poczytaj jeszcze tutaj na ten temat:
https://support.mozilla.org/pl/kb/firefox-zuzywa-duzo-zasobow-procesora#w_tylko-na-konkretnych-stronach
Broker: AlexTenRap: o nic nie daje próbowałem juz to nawet jesli przeskanuje i wgram windows to . samo mi sie robi tylko na jednej stronie mam takie mocne uzycie procesora to moze zalezec ze strona ta potrzebuje duzo Pamięci ?
Nie wiem dokładnie jaki tam masz sprzęt i jakie parametry, miałem czasem podobne problemy po przeskanowaniu, wywaleniu śmieci wszystko wracało do normy. Niektóre strony owszem że mogą również potrzebować znacznych zasobów procesora, poczytaj jeszcze tutaj na ten temat: https://support.mozilla.org/pl/kb/firefox-zuzywa-duzo-zasobow-procesora#w_tylko-na-konkretnych-stronach
Dzięki za Pomoć chyba czas oddać do serwisu komputer // 3,20GHz Ramy 2GB // 258 GB Dysk twady i używam przeglądarki tej Maxthon Cloud Browser bo na mozzilla czasem bardzo scina