Dobry!
Od jakiegoś czasu mam problem; mianowicie kiedy wpisuję "ż" - strona samoistnie przewija się do samego dołu i wraca do góry. Na Facebooku do tego znika okienko czatu, w którym wpisałam tę literkę.
Zrobiłam pełne skanowanie komputera w Microsoft Security Essentials i ADWCleaner - pusto. Nie klikałam w dziwne linki na czatach etc.
Wiecie może, czym to jest spowodowane i jak to usunąć? Oprócz formatowania komputera - nie mam takiej możliwości przez najbliższy miesiąc...
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
lista tematów
Problem z klawiaturą
DorixP, Ayane, Czeska, own, Veos, Marjolka, Mariolka
Zakop komputer pod najstarszym drzewem jakie znajdziesz, po miesiącu zabij kota tam gdzie zakopałaś komputer, rozlej krew kota, wykop komputer, kota zakop. Teraz martwy kot ma popsutą klawiaturę, a komputer działa.
Problem dotyczy tylko strony internetowych? Czy w innych programach (Word, Notatnik itp) też występuje?Zawsze możesz spróbować zresetować przeglądarkę.
Na innych przeglądarkach jest tak samo, w Notatniku / Wordzie nie ma tego problemu.
DorixP, Ayane, Czeska, own, Veos, Marjolka, Mariolka
równie dobrze możesz sama przejrzeć katalogi. To będzie na podobnym poziomie skanowanie :D
Jeżeli to się dzieje tylko na przeglądarkach, to prawdopodobnie jakiś dodatek Ci się zainstalował i zmienił klawiszologie, lub skróty się pozmieniały w wspólnych wtyczkach.