No cześć.Otóż mój laptop od pewnego czasu zachowuje się dziwnie. Ciężko mi to dokładnie opisać, ale spróbuję. Na początku myślałam, że to problem z myszką, bo kiedy klikam prawym przyciskiem na cokolwiek pojawia się menu i znika zanim cokolwiek zdążę zrobić. Czasami pomagało gdy równocześnie z kliknięciem przytrzymałam Shift ale problem pojawia się znowu i znowu. Już mi się tym rzygać chce. Poza tym od czasu do czasu, gdy pojawia się ten problem (bo nie trwa non stop) i próbuję uruchomić laptopa ponownie to przy uruchamianiu systemu piszczy i włącza się od nowa w nieskończoność. Do tego dochodzi jeszcze samoistne przełączanie okien przeglądarki internetowej kiedy mam otwarte kilka na raz i tego typu inne przygody. Resetowanie też niewiele pomaga... Nie wiem już co mam mu zrobić żeby działał normalnie.
Jeśli ktoś ma pojęcie na ten temat i ma ochotę powiedzieć mi jak mam uzdrowić swojego laptopa to będę bardzo wdzięczna. :)
lista tematów
Mój laptop jest kobietą i strzelił focha. strona 1 z 2
Combofix to nie zabawka czy skaner, którego można użyć od tak, nie masz pojęcia o działaniu tego narzędzia - nie polecaj użycia, bo możesz narobić więcej szkody...
Jaki laptop, jaki system? Dokonywałaś jakichś zmian instalacja/deinstalacja? Jakieś BSOD'y czy samoistne restarty występowały?
{y*x=40
{x+y=10
Może też od razu byc lekarstwem na różne odchylenia, ja u siebie wytaczam od razu najcięższe działa ;) kiedys jeszcze bawiłem sie w przywracanie systemu,ale z biegiem lat stwierdziłem, że to nie ma sensu a w razie
W. ewentualnych "szkód" istnieje format/c i dla każdego użytkownika nie powinien być to termin obcy.
Hexa: to przy uruchamianiu systemu piszczy i włącza się od nowa w nieskończoność. Do tego dochodzi jeszcze samoistne przełączanie okien przeglądarki internetowej kiedy mam otwarte kilka na raz i tego typu inne przygody.
Laptop był może kiedyś zalany? Mi to wygląda na wine sprzętową :) klawiatura, np... W 1` kolejności jednak, jak koledzy radzą; skany ;)
ściągnij ten program zapisz go na dysku ce i tam uruchom kilka razy piknie komputer daj OK OK a jak zapyta czy instalować konsolę odzyskiwania daj na NIE i po około 50 etapach wyświetli ci raport o tym co znalazł i wykasował. Po tym zrestartuj komputer oczywiście jesli komputer masz zawirusowany program podczas działania sam może go zrestartować dopiero po wyświetleniu w dokumencie tekstowym wspomnianego raportu będzie koniec jego pracy. Dodatkowo warto uruchomić ten program i pod koniec skanowania dać USUŃ i program sam zrestartuje komputer po takich skanowaniach po części powinno być wszystko ok o ile to nie wina sprzętowa. Wymień baterie w myszce o ile masz myszkę a jak to touch pad to skanowanie na początek wystarczy.