Witam.
Planuje wziąć sobie telefon na abonament (bo tak czy tak miesiąc w miesiąc doladowywuje konto kwotą 50pln) więc moje pytanie jest proste.
Która obecnie sieć w tym przedziale abonamentu 50-60zł miesięcznie ma najlepsze promocje? chodzi mi tutaj o dobrą oferte minut/smsów/internetu a głównie rzecz biora internetu - bo nie oszukując się chce przejść na abonament też po to by wziąć jakiś 'dobry' smartfon..
Na razie z tego co znalazłem to jest dobra oferta w Play i Orange (tutaj orange wygrywa, bo jest Xpeia SP) która mnie zadowala jako do zabawy smarfonem.
A Play nie ma za dobrych telefonów lecz ma darmowy internet do końca roku 2014. Z tym, że abonament już 70zł.
Także w sumie jestem ukierunkowany Play vs. Orange, ale może ktoś ma Era czy innego operatora więc jak moze niech wypowie się, bo w sumie moze zamiast płacić im co miesiać te 50/60pln lepiej sobie kupić bezpośrednio tego SP i ściągać pakiety internetu..
Więc jak ktoś moze niech napisze czy jest zadowolony z oferty u swojego operatora, etc
Jaka sieć?
Cześć, Ja osobiście polecam Nju Mobile z tym ze w moim przypadku telefon już miałem iphone 5 więc nie musiałem nic tam wybierać.
.Zależało mi na abonamencie zachowaniu mojego dotychczasowego nr i internecie.
W nju sprawa wygląda tak żę: Twoj maksymalny rachunek to 57zł
po przekroczeniu tej kwoty nie płacisz wiec piszesz smsy do woli i rozmawiasz do woli limit na internet to 1 giga co w moim wypadku w zupełności mi wystrasza
Wszystkie formalnosci załatwiasz przez ich stronę: http://www.njumobile.pl/
But I , being poor, have only my dreams I have spread my dreams under your feet Tread softly because you tread on my dreams W.B.Yeats
W życiu playa nie bierz :D paru moich znajomych sie skusiło i po 3 latach umowy rozwiązali ją, bo co prawda jest tani jak sie zmieścisz w abonamencie, ale jeśli przekroczysz to naliczają krocie ;) Ja miałem PlusMix 50. Teraz juz przeszedłem na normalną kartę, bo po przeliczeniach, abonamentu e.t.c wyszło mi że lepiej kupować nowy telefon, niz opłacać te wszystkie gowienka :P