lista tematów
nie włącza sie komputer strona 1 z 3
witam od piątku mam nowa skrzyneczkę i wczoraj podczas grania komputer sam sie wyłączył naciskam na obudowie przycisk włącz ale dupa komp nie reaguje czyżby zasilacz szlak trafił??
Jak jesteś na tyle głupi żeby kupić zasilacz renomowanej marki "Porządny , mocny i cichy" to teraz masz tego efekty. Sprawdź podzespoły u kogoś innego czy działają. Bo jeśli nie startuje ci nawet BIOS nic się tu nie zdiagnozuje.
grałemwczoraj sobie w nowego coda i komp sam sie wyłaczył. myslałem ze tak sam z siebie albo co i wciskam na skrzynce power i dupa nie reaguje. nic sie nie pali. jedyne co swieci to podpieta klawiatura bezprzewodowa to kontrolki siweca a tak zadnej reakcji jakby był wyłaczony z pradu
ta tylko komp jako prezent to wgrałem co trzeba małemu i co powiem mikołas sie spóżni a sam kupowałem takie składaki i dobrze chodziłi widze ten to felerny był
trzeba bylo kupic na morele net i sam sobie zlozyc a nie kupowac chinskie gowno ze slaba wydajnoscia
procesor to grzałka,w dodatku droższa od konkurenta i% z Intela w dodatku duzo gorsza, tyle ramu jest niepotrzebne zamiast 16 gb ramu wystarczyloby 8gb,zamiast tego mozna by bylo kupic szybki dysk ssd
karta graficzna jest ok,ale nie dla takiego gownianego zasilacza