witam od piątku mam nowa skrzyneczkę i wczoraj podczas grania komputer sam sie wyłączył naciskam na obudowie przycisk włącz ale dupa komp nie reaguje czyżby zasilacz szlak trafił??
lista tematów
nie włącza sie komputer strona 1 z 3
Jak jesteś na tyle głupi żeby kupić zasilacz renomowanej marki "Porządny , mocny i cichy" to teraz masz tego efekty. Sprawdź podzespoły u kogoś innego czy działają. Bo jeśli nie startuje ci nawet BIOS nic się tu nie zdiagnozuje.
grałemwczoraj sobie w nowego coda i komp sam sie wyłaczył. myslałem ze tak sam z siebie albo co i wciskam na skrzynce power i dupa nie reaguje. nic sie nie pali. jedyne co swieci to podpieta klawiatura bezprzewodowa to kontrolki siweca a tak zadnej reakcji jakby był wyłaczony z pradu
ta tylko komp jako prezent to wgrałem co trzeba małemu i co powiem mikołas sie spóżni a sam kupowałem takie składaki i dobrze chodziłi widze ten to felerny był
trzeba bylo kupic na morele net i sam sobie zlozyc a nie kupowac chinskie gowno ze slaba wydajnoscia
procesor to grzałka,w dodatku droższa od konkurenta i% z Intela w dodatku duzo gorsza, tyle ramu jest niepotrzebne zamiast 16 gb ramu wystarczyloby 8gb,zamiast tego mozna by bylo kupic szybki dysk ssd
karta graficzna jest ok,ale nie dla takiego gownianego zasilacza