Witam, Mam kompa HP Tower(dokładniejszego modelu nie pamiętam, ale przy tym problemie będzie to zbędne) a więc do rzeczy. Gdy go odpalam, niby się włącza, ale zaczyna migać czerwona dioda przy przycisku i pika. W czym problem? Pozdro
Problem PC
Mogą być uszkodzone pamięci - lub źle włożone. Coś kombinowałeś przy nim ostatnio? Oczywiście, to nie muszą być tylko pamięci.
HALO!!! Czy ktoś może mi pomóc z 2-ma grami (Trainz Railroad Simulator 2004,i z Grand Theft Auto: San Andreas) z 1-szą grą mam taki problem wrzucam polskie dodatki i kiedy już otworze tą grę i dodam na jakiejś linii polski dodatek to wyświetla się jakaś informacja i klikam na tej że informacji kontynuuj to gra zostaje zamknięta. O co chodzi grze czy raczej komputerowi, bo na mój nos mi się zdaję że po prostu nie mam łącza z netem i dlatego nie mogę grać w tą grę polskimi dodatkami. A z kolei z GTA mam taki problem wrzucam płytę instalacyjną do napędu zaczynam instalować GTA i po pewnym czasie pokazuje się taka informacja (błąd danych CRC) a u kogoś innego to nie ma żadnych problemów z instalacją tej że gry, o co chodzi z tym błąd danych CRC, o to moje problemy z komputerem.