LitLawliet
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LitLawliet
  21 września 2013 (pierwszy post)

Cześć mam problem z usb. Przy podłączeniu jakiej kol wiek pamięci przenośnie pokazuje mi wszystko w skrótach.Przeskanowałem cały komputer w poszukiwaniu wirusa. To co znalazło pokasowałem,ale problem nadal został. Pomoże mi ktoś ten problem rozwiązać?

Broker
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 20
Broker
  21 września 2013

Spróbuj jeszcze programem "Malwarebytes" w trybie awaryjnym przeskanować dyski. Na te skróty nie klikaj bo przenosi wirusa na kompa. Nośniki przeskanuj programem "USBFix" wybierz Deletion.

raugi
Reputacja: 17 | BluzgometrTM: 17
raugi
  22 września 2013

oczywiście można przeskanować, ale z doświadczenia wiem że nie obejdzie się bez instalki sysa, miałem kilka miechów temu podobny problem, i także skanowałem kilkakrotnie kompa przeróżnymi softami a i tak miałem wiruchy:) na koniec mam pytanie:
będziesz instalować system z płyty czy z pendriva???:D:D:D

Broker
Broker
  22 września 2013

To już zależy ile tam tego syfu jest, w niektórych sytuacjach pomagało, jest jeszcze druga opcja skan programem "OTL" następnie wygenerowane raporty wstawia się na odpowiednim forum w celu sprawdzenia, następnie dostajesz instrukcje co trzeba dalej robić, to już raczej skutkuje i wielu osobom pomogło ale jeśli ktoś nie chce się w to bawić to może i nowy system postawić:)

LitLawliet
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LitLawliet
  22 września 2013

jak już to z płyty ale nie zamierzam w najbliższym czasie instalować systemu na nowo. Przeskanowałem komputer programem OTL i mam taki raport http://wklej.to/kM1mE/text http://wklej.to/mPstY/text

Broker
Broker
  22 września 2013

Dodaj również z USBFix z opcji Listing zrobiony przy wszystkich podpiętych urządzeniach.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.