NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 386
NajaranaRapem93
  30 sierpnia 2013 (pierwszy post)

ma ktos ją? chodzi mi o to czy posiada mozliwosc wylaczenia transmsji danych ? b bo mam zamiar ją kupić ale chce korzystac z gg

:rock:
tomas
Posty: 4034 (po ~172 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
tomas
  31 sierpnia 2013

Ma transmisję danych, jak również wifi. Tutaj masz pełną specyfikację..w tabeli Transmisja danych masz zaznaczone, jakie standardy obsługuje http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/asha302/.

NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 386
NajaranaRapem93
  31 sierpnia 2013

tak ja wiem ;) ale nie wiem któro odpowiada za to żeby mi za korzystanie z gg nie pobieralo poeniedzy z konta

:rock:
Rexon
Rexon
  31 sierpnia 2013

Kiedy korzystasz z wifi to pieniędzy nie pobiera. Ale z tego co wiem trzeba również wyłączyć transmisje danych.

NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 386
NajaranaRapem93
  1 września 2013

noto ja wiem. -,- dlatego pytam czy jest mozliwosc

:rock:
tomas
Posty: 4034 (po ~172 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
tomas
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pytam czy jest mozliwosc


Jest możliwość :)
Dawiiido
Dawiiido
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ma ktos ją? chodzi mi o to czy posiada mozliwosc wylaczenia transmsji danych ? b bo mam zamiar ją kupić ale chce korzystac z gg


Można też zmienić ustawienia połączenia z netem. w menu ustawienia -> łączność -> połączenia internetowe, wybierz opcję najpierw pytaj, wymusi to Twoją akceptację innego połączenia niż przez WiFi
NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 386
NajaranaRapem93
  2 września 2013

no i super :) dziękuje . pozdrawiam

:rock:
Dawiiido
Dawiiido
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no i super :) dziękuje . pozdrawiam


NMZC
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.