Cześć;) z początku ten problem wydawał mi się błahy,OD CZASU DO CZASU klawiatura przestała odpowiadać zdarzało się też,że i myszka miała swoje fochy-reset albo ponowne podłączenie pomagało,nie zawsze ale pomagało:) Od wczoraj sytuacja ta powtarza się sredno co chwile.Piszac tego posta caps włącza sie sam albo klawiatura w ogole przestaje odpowiadać zamiast przecinka wstawia sie zupelnie co innego.W tym przypadku ponowne podł.ączenie jej pomogło,ale czasami zdarza sie tak ze to i to przestaje odpowiadać.Próbowałem już z odinstalowywaniem sprzętu-nie dało to efektu w google znalazłem parę podobnych tematów i w większości jedno z dwóch powodowało takie odskoki (mysz albo klawiatura )do wymiany-należy też dodać,że podczas odmowy współpracy żadna dioda na klawiaturze się nie świeci co innego w przypadku myszki (optyk jest) aczkolwiek po jej ponownym wpięciu czasami się nie zapala
Gdzieś znalazłem też poradę żeby zainstalować sterowniki do chipsetów ponownie (na płycie ich nie znalazłem albo omyłkowo potraktowałem je jako co innego :D) Płyta to AsRock K8UpgradeNF3
Na co stawiacie?;-) uwalone gniazdo,klawiatura-mysz czy faktycznie sterowniki?;c albo wirus?:)
lista tematów
mysz i klawiatura nie odpowiadają w trakcie działania systemu
Bardziej gniazdo. Kiedys mialem tez podobny problem z sama klawiatura, ale powodem byl przetarty i zlamany w jednym, slabo widocznym miejscu kabel.
Mozliwe ze to tez sprawka jakiegos zlosliwego oprogramowania (teraz wszystko jest mozliwe) wiec sprobuj sobie przeskanowac czyms dobrym pamiec ;-)
Moze i to niepojęte ale dla indywidualisty, posiadanie wielu wrogów jest prawie tak przyjemne jak posiadanie licznej grupy przyjaciol
M.N