Oczywiście interesuje mnie oferta na karte, bez abonamentów.
Przydał by się pakiet sms do wszystkich i internet też jakiś dobry.
PLAY odpada.
Czekam na propozycję.
Najlepszy operator sieci komórkowej to? Pomóżcie!
Ja mam Orange na kartę bo tak się składa, że na lokalizacjach w których się często znajduję inne sieci sobie nie radzą, co oczywiście nie znaczy, że Orange ma świetny zasięg wszędzie :)
Plus... wspomnienia... bardzo ładne centrale, zadbane stacje bazowe, wysoka kultura pracy. Sieć porządna pod każdym względem, ale kiedyś dawno temu kiedy wyemigrowałem do Idei, mimo różnych zmian zostałem u pomarańczowych.
Play... hmmm... sieć powstała dzięki kredytowi z Chińskiego Banku Centralnego gdzie wymogiem było utrzymanie skośnookich usług... sorry, ale widziałem ich w akcji i jakoś małe pracowite chińskie ręce których na małej stacji bywa znacznie powyżej normy, do mnie nie przemawiają.
Heyah tj. Era tj. T-Mobil ma siostra i sobie chwali, ja kiedyś miałem Erę i było fajnie, ale później jak trochę popracowałem dla nich to mi przeszło. Sieć ciekawa, warto wpaść na jakieś spotkanie które organizują.
Między Erą, Orange a Plusem wybór zależy od tego jaką sieć mają twoi znajomi i osoby do których najczęściej dzwonisz. Tak jest najlepiej decydować. Play ma dziwną politykę i mogą ci zablokować kartę jak im się coś odwidzi (warto poczytać w sieci).
Play to jest Netia jakby nie patrzeć. Ja osobiście wolę monopolistę TP tj. Telekompromitacja Polska S.A. twórca marki Neozdrada.