SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  28 kwietnia 2013 (pierwszy post)

co myslicie o tej ofercie?
http://www.njumobile.pl/oferta/nju-na-karte

oplaca sie?

Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  28 kwietnia 2013

z tego co słyszałem to jest chyba Orange. Jeżeli połączenia z orange do nju będą tak jak orange-orange to nawet ciekawa oferta.

Johnson
Johnson
  28 kwietnia 2013

ja czekam az Siec Free bedzie w Polsce. Najlepszy siec w Francji, placisz 20 zl miesiecznie zeby zadzwonic zadarmo :) to jest cos

Edge
Edge
  28 kwietnia 2013

ciekawa opcja, na pewno trochę odświeży segment prepaid.

w kwestii oczekiwań to jestem ciekaw kiedy z ofertą abonamentową wejdzie Virgin Mobile i czy jakakolwiek sieć wprowadzi możliwość komponowania własnej oferty - coś w stylu mało gadam, ale dużo korzystam z internetu to biorę pakiet 100 minut i 2GB za 35zł/m-c itp.

Johnson
Johnson
  28 kwietnia 2013
Edge
Edge: ciekawa opcja, na pewno trochę odświeży segment prepaid.

Wlasnie wszedlem na stronie Free i tam dla abonentow jest oferta bez umowy, 2euro miesiecznie i masz 2H mozesz dzwonic na terenie Francji, USA i na calym Europie oraz nielimitowany sms.

Mam nadzieje ze Free wbije w Polsce oj bylby solidnym konkurentem dla pozostalych sieci =)
Edge
Edge
  28 kwietnia 2013
Johnson
Johnson: Mam nadzieje ze Free wbije w Polsce oj bylby solidnym konkurentem dla pozostalych sieci =)

wiesz, jeszcze jest kwestia podatków i prawa telekom w Polsce ;)
ale wystarczą dwie rzeczy, żeby wykosić sporo klientów z innych sieci - kompozycja oferty i tanie połączenia, zwłaszcza za granicę... bardzo dużo klientów biznesowych wykonuje połączenia zagraniczne, więc jest o kogo walczyć.
Johnson
Johnson
  28 kwietnia 2013
Edge
Edge: wystarczą dwie rzeczy, żeby wykosić sporo klientów z innych sieci - kompozycja oferty i tanie połączenia, zwłaszcza za granicę... bardzo dużo klientów biznesowych wykonuje połączenia zagraniczne, więc jest o kogo walczyć.

Tak masz racje, ciekawy jestem ile budzet trzeba miec zeby sie wbic w taki rynek :P Wlascicielem tego Free kiedys pracowal w branzie tele-erotyka, cos typu 0-700 w Polsce ;p. Dorobil sie pieniedzy i zalozyl wlasna siec no i biznes mu sie kreci niezle bo nie tylko jest Free mobile ale rowniez jest dostawa internetu i tv satelitarnych.
Edge
Edge
  29 kwietnia 2013
Johnson
Johnson: Wlascicielem tego Free kiedys pracowal w branzie tele-erotyka, cos typu 0-700 w Polsce ;p. Dorobil sie pieniedzy i zalozyl wlasna siec no i biznes mu sie kreci niezle bo nie tylko jest Free mobile ale rowniez jest dostawa internetu i tv satelitarnych.

skoro był w Polsce, to pewnie jest jakiś powód dlaczego nie wszedł na ten rynek z Free :D
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  29 kwietnia 2013

podobno heyah ma dzisiaj oglosic nowa konkurencyjna oferte

Martinez90wawa
Martinez90wawa
  29 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Nju mobile jest własnością Orange.
Nie na temat trochę, zastanawiam się czy nie przenieść się do playa. Dość często korzystam z netu w komorce i limit w plusie jest dość mały, 100mb. Po przekroczeniu go płaci się bodajże 12gr za 1mb. Jak niechcący w kieszeni włączyła mi się sieć w komie to w magiczny sposób z 65zł konto zmalało do 7 w parę minut... A podobno w playu, po przekroczeniu limitu nie ma opłat, tylko prędkość netu "zauważalnie" zwalnia. Jak to jest z tym playem? Ma ktoś tam numer?

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  29 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nju mobile jest własnością Orange. Nie na temat trochę, zastanawiam się czy nie przenieść się do playa. Dość często korzystam z netu w komorce i limit w plusie jest dość mały, 100mb. Po przekroczeniu go płaci się bodajże 12gr za 1mb.

ja place 7zl za 150mb a potem jesli przekrocze to predkosc spada,ale nic mi nie pobiera kasy
Martinez90wawa
Martinez90wawa
  29 kwietnia 2013

Właśnie myślę, żeby przejść do Playa. Nie jest to wpływ reklam, tylko planuję sobie zmienić komórkę z Nokii 500 i jestem nie zadowolony z usług Plusa, a Orange i T-Mobile są trochę za cwaniackie do klienta, zresztą jak sam Plus.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  29 kwietnia 2013

w playu bedziesz mial duzo drozej do innych sieci

Johnson
Johnson
  29 kwietnia 2013

Przesadziles teraz z tym obrazkiem w podpisie :rotfl:

Letalowski
Letalowski
  2 maja 2013

z tego jak wyżej wyczytałeś nie jest to żadna nowa sieć tylko " oferta " sieci Orange pod nazwą nju mobile.
btw nie jestem i nie zamierzam być klientem orange... :rotfl:

wiem kto tam pracuje

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.