Kupilem kompa z win 7 oryginalnie.
Płyta gigabyte ga m68mt s2p
8gm ramu
Grafika gts450 1024
Przed kupnem ori systemu win8 pobralem z neta zeby zobaczyc czy warto placic kilka stówek podczas instlacji wszystko bylo rozmazane, myslalem ze jakos zainstaluje a potem ogarne stery, zainstalowalo sie czesc do resetu, potem ekran startowy, monitor sie wylacza i koniec. problowalem ze 100razy wkoncu wywalilem grafike, podlaczylem do zintegrowanej i obraz o wiele lepszy, instaluje sie normalnie, szukam sterow do plyty glownej pod win8 i nie moge znalezc, o co chodzi? czy win 8 nie pojdzie na tym kompie?
lista tematów
Problem w win8
Konto usunięte: Przed kupnem ori systemu win8 pobralem z neta zeby zobaczyc czy warto placic kilka stówek H@H@
Nie wiem doczego to bylo, nie zrozumiales czegos?
Jesli bym kupił odrazu to bym własnie wyrzucił kilka stowek w błoto pewnie bo bez zainstalowanych sterowników chyba nie rusze karty graficznej w zaden sposob na tym win 8 a do zainstalowania jej musi byc ona podlaczona.
Windows 8 wszedl nie tak dawno wiec chce zobaczyc czy to dobry system itp.
Bez karty wszystko dziala, podlacze karte i nawet uruchomic sie nieda, chyba kupie win7
Następny inteligent :)
Miałem zainstalowanego oryginalnie windowsa 7 przy kupnie kompa i tyle. czyli miałem pirata. Wiec postanowiłem kupic oryginalny system ale nie wiedziałem czy 7 czy 8 wiec 7v miałem już przetestowaną, chciałem teraz 8.