Witam mogę kupić nokie 500 z papierami,pudełkiem i gwarancją za 72zł.Czy mi się to opłaca? Osoba piszę że telefon śmiga szybko,nie zawiesza się,nie muli a dzwięk czysty jest głośniki nie harczą.Wystawił na Allegro z mojego miasta,i dogadaliśmy się że za 72zł może opach.Do tego ma dwie obudowy tylnie gratis.
Cytuje
"Witam
Do sprzedania nokia 500
Telefon jest w stanie dobrym posiada odrapania obudowy,poza tym wszystko jest 100% sprawne glosniki graja czysto,dotyk dziala precyzyjnie a sam telefon nie zawiesza sie i dziala szybko!!
Telefon byl brany w sieci orange na przedluzenie umowy 23 kwietnia 2012 tak wiec posiada jeszcze gwarancje!
do telefonu pudelko i papiery i ladowarka,jak cena mnie zadowoli dorzuce jeszcze karte pamieci 1 gb
Za ile wylicytujecie za tyle oddam. Zapraszam do licytacji"
Jak myślicie opłaca mi się? Chodzi mi o nagrywanie filmików raz w czas oraz o jakieś fotki raz w czas i generalnie dzwonienie sporadyczne,a i czasem jak się będe nudził lub będe w trasie słuchanie muzy.
Warto kupić tą nokie za tą cene?
Myślę, że to tego co potrzebujesz nie potrzeba Ci lepszego telefonu. Szczerze nie miałem okazji sie nim "bawić" ale myślę że nie będzie tak źle z nim. Jeśli chcesz nagrywać filmiki w miarę dobrej jakości upewnij sie w jakiej jakości nagrywa bo te 5 Mpx które jak widze posiada to nie jakość aparatu tylko rozdzielczość zdjęć czyli coś na co daje sie nabrać większość ludzi.
Cena za ten telefon jest całkiem dobra. Natomiast jeśli chodzi o osiągi telefonu to tutaj rewelacji nie ma. Symbian jak zwykle nie dorasta do pięt Windows Mobile czy Androidowi. Z tego co kojarzę to na Nokiahacking.pl są customizowane Symbiany i tam warto zajrzeć.
Jakość zdjęć sprawdzisz tutaj: http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1
Podobnie, jak koledzy wyżej uważam, że za tą kwotę warto...jeśli faktycznie wszystko jest tak piękne, jak w opisie :)
jak do poniewierki po budowach to telefonik jak znalazl :) mam taka nokie co mi raz wpadla do zaprawy i przekrecilo ja w betoniarce a nadal dziala bestia nie do zdarcia.
Obecnie mam Xperie Mini pro x10 u20i ale dziś kupiłem tą nokie.Właśnie oglądam klipy wrzucone przez siebie i widzę że ta nokia to świetny odtwarzacz plików avi.Czyste wideo jakby było hd:) Ogólnie jak na tą cene się opłacało ponieważ za mp3 lub mp4 chcą więcej:)
Ja w Samsungu Ace2 mam niby 4 a dostępnej nawet 2 nie ma ;P
No dokładnie :) Dlatego w opisach powinni podawać dostępną pamieć dla użytkownika ;)
Chociaż podają wartosć, jak im wiatr zawieje ;) w Ace1 miałęm podane 158mb iw rzeczywistości tyle było ;P
No ale...w porównywarce już lepiej telefon wypada, jak się wpisze 4 giga..zagranie marketingowe ;)