Cześć witam wszystkich i mam zarazem do was wielką prośbę..Posiadam laptop wyżej wymieniony i składa się on z częsci takie jak i5 core 2.5 GHz.Grafika Intel 4000 i Radeon HD 7470 m 2GB i 8 Gb ram..Windows 7 64 Bit Service Pack 1.I powiedzcie mi na ludzki rozum bo ja tego nie rozumiem dlaczego wszystkie gry mi na nim zacinają jak posiada takie części i oryginalny windows??W nic nie da się grać bo nie ma takiej przyjemności..Niewiem probowałem wszyskiego i niewiem gdzie leży wina..Sterowniki i do sprzetu i do biosa i aktualizacje i nici..Zna się ktoś na tym i jest wstanie mi pomóc??:(
HP Pavilion m6 1030 sw..
a przełączyłeś grafikę na radeona czy na inlelowskiej grasz bo to jest takie upierdliwe wiem o czym mowie też mam i5 w lapku i czasem człowiek zapomina
zainstaluj catalista do twojego modelu i karta bedzie sie sama przelaczac albo bedziesz mogl to zrobic pod prawym myszki
musisz mieć,to automatycznie przelacza w zaleznosci od wykorzystania mocy.
nie napisales o jakie gry chodzi,a po drugie laptop nigdy nie sluzyl i nie bedzie sluzyc do grania chyba ze masz jakiegos za 5tys
Laptot z prarametrami nadaje się do gier..Gry Nowe obojętnie chodzby nawet Najnowszy Need For Speed Most Wanted mi zacina..A instalowałem też klasyke Stalkera i to samo...
SzaryChłopaczku a właśnie się mylisz co do Radeona 7470m..Byłem z laptopem w serwisie i wgrali mi nowszego win 7 ultimate z lepszym sp biosa stery do catalysta i grafiki..I co? udało się..need for speed most wanted na maximum działa płynnie i bez żadnych zcięc..Testowałem takie gry jak Bf3 Mw3 CoD Wf.Ghost Recona i wszystko na max bez żadnego slajdu czy zrywu.Karta obsługuje w pełni gry..temat zamykam i dziekuje za pomoc:)