pawciomistrz
pawciomistrz
  27 stycznia 2013 (pierwszy post)

witam mam o tóz taki problem mam uzywany telefon i tak jak w opisie mam problem ze nie moze zasiegu zlapac

SiedzeNaKurze
SiedzeNaKurze
  27 stycznia 2013

W opisie masz problem z ustawieniem internetu, ustawienie internetu a zasięg to dwie różne rzeczy. Nie wiem czy skonfigurowałeś apn-y, czy dostałeś sms-a konfiguracyjnego. A co za problem z godziną? Czas odświeżania? o.O

pawciomistrz
pawciomistrz
  27 stycznia 2013

tylko ze ja mam ten telefon uzywany od kogos i to wersja softu 1.6 i sie zawisza przy temperaturze jakies i mozna go dotykac

pawciomistrz
pawciomistrz
  27 stycznia 2013

tylko ze nie mam sterownikow od telefonu tego

pawciomistrz
pawciomistrz
  27 stycznia 2013

jak cos to napisz na gg

pawciomistrz
pawciomistrz
  28 stycznia 2013

wlasnie nic nie dostalem siedzenakurze napisz na gg to ci wytłumacze co i jak

SiedzeNaKurze
SiedzeNaKurze
  28 stycznia 2013

Nie pomagam na gg, od tego jest forum, by tam pomagać i by zostało to na "wieki" dla innych forumowiczów, by nie było konieczności zadawania tego samego pytania.

Sterowniki masz na stronie lg. - http://www.lg.com/pl/wsparcie-telefonow-komorkowych/lg-GT540
APN-y - zależnie od sieci, ale każda podaje na swojej stronie, wystarczy poszukać.

Zacząłbym od ściągnięcia sterowników i aktualizacji oprogramowania przez oficjalne narzędzie - to od LG. Nie wymaga ono specjalnych zdolności pracowników nasa więc powinieneś sobie poradzić

pawciomistrz
pawciomistrz
  28 stycznia 2013

jak to soft 1.6 a nie mam sterownikow

pawciomistrz
pawciomistrz
  28 stycznia 2013

tylko ze to nie jest zarejestrowany na stronie tylko go dostalem od kogos

pawciomistrz
pawciomistrz
  28 stycznia 2013

jak za te aplikacje sie placi to trudno ja wole bezplatne aplikcje

pawciomistrz
pawciomistrz
  28 stycznia 2013

i jak wgrac aplikacje co

pawciomistrz
pawciomistrz
  28 stycznia 2013

ale moj ma android 1.6 a nie ma windowsa w telefonie moim

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.