styka51
styka51
  18 stycznia 2013 (pierwszy post)

Witam ;)

Od niedawna mam LG L7, nie narzekam na telefon, wsio mi pasuje. Ale mam jeden problem.
Przedstawiam sytuację: latam po necie za pomocą Mozilli Firefox, jestem w googlach, znajduje jakiś interesujący mnie tekst i zaczyna mi się to ściągać na telefon. Plik w rozszerzeniu doc. Teoretycznie mam to gdzieś w mozilli, bo widzę proces pobierania. Ale po ściągnięciu nie wiadomo jak to otworzyć.
W mozilla->pobrane pliki wiszą one do wyczyszczenia historii. Ale nigdzie na telefonie nie mogę ich znaleźć :ninja:
Ani w folderze pobrane, ani nic -,-
I teraz pytania...
Podejrzewam, że potrzebna jest jakaś aplikacja, żeby te pliki otwierać - głównie chodzi o teksty. Jaka najlepsza i bezpłatna z google play?

Gdzie sie mogą zapisywać te pściągane pliki?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za rady, dla takiego laika jak ja ;)

styka51
styka51
  18 stycznia 2013

Teraz zobaczyłam, że jak podłącze fona do lapka za pomocą kabla i wejdę w :
komputer->lg-p700->pamięć wewnętrzna->download
to te pliki wszystkie są. I w pdf i w doc. tylko kurde jak to znaleźc na samym telefonie i potem jeszcze otworzyć?

nie
nie
  19 stycznia 2013

Jakiś menadżer plików może?
Jak ten sprzęt nie ma niczego takiego fabrycznie to zainstaluj np. ASTRO ze sklepu.

Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 6
Martin
  19 stycznia 2013

Aby znaleźć pliki na telefonie potrzebujesz jakiegoś managera plików, osobiście polecam Total Commander (do pobrania za darmo z google play). Natomiast by je otworzyć, potrzebny jest odpowiedni program, np Kingsoft Office 5, OfficeSuite Viever, Documents To Go (do pobrania za darmo z google play - 2 ostatnie nie umożliwiają edycji plików).

ziew...

styka51
styka51
  20 stycznia 2013

Jeju! Dziękuję ślicznie ;)

pawciomistrz
pawciomistrz
  30 stycznia 2013

temat do zamknięcia

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.