gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  25 września 2011 (pierwszy post)
Naszło mnie aby kupić kilka nowych kosmetyków w związku z tym moje pytania :

1.RIMMEL, Podkład Match Perfection Gel - miała któraś? Jak się sprawuje?

2. Dobra, czarna kredka do oczu?
3. Poszukuję lakieru do paznokci ; trwałego, dobrze kryjącego, do 25 zł.

Pozdrawiam, Agata :mrgreen:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  25 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma :) w moich okolicach (Rzeszów/Krosno) są w drogeriach Wispol

Mhm.. A mi się przypomniała nazwa tej drogerii, gdzie ja je kupuję. Drogeria Jasmin.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Gejszalicious
Gejszalicious
  26 września 2011
naaats
naaats: Mhm.. A mi się przypomniała nazwa tej drogerii, gdzie ja je kupuję. Drogeria Jasmin.

u mnie też ona jest :) nie mają co prawda tak dużego wyboru jak w wispolu, czy rossmanie, albo naturze, ale mają tanio :))
malami81
malami81
  26 września 2011
gagulina
gagulina: 1.RIMMEL, Podkład Match Perfection Gel - miała któraś? Jak się sprawuje? 2. Dobra, czarna kredka do oczu? 3. Poszukuję lakieru do paznokci ; trwałego, dobrze kryjącego, do 25 zł.

1. nie znam tego podkładu, ostatnio przerzuciłam się na BB cream i podkład mineralny
2. o dziwo - najlepsza czarna kredka to żelowa z Avon Super Schock (czy jakoś tak się nazywa; lepsza nawet niż kredka z Urban Decay)
3. nie wiem, maluję paznokcie tylko lakierem optycznie wybielającym (taki trik na mega szybki french)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 września 2011
malami81
malami81: przerzuciłam się na BB cream

dobre to? ja czekam na darmowe probki od nich :ziober2:
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
malami81
malami81
  26 września 2011
massacre
massacre: dobre to? ja czekam na darmowe probki od nich

ja jestem bardzo zadowolona... moja cera nie wymaga wielkiego krycia a ten produkt ładnie wyrównuje mi koloryt skóry i sprawia, że cera wygląda na zdrową i promienną a makijaż wygląda bardzo naturalnie
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 września 2011
malami81
malami81: ja jestem bardzo zadowolona... moja cera nie wymaga wielkiego krycia a ten produkt ładnie wyrównuje mi koloryt skóry i sprawia, że cera wygląda na zdrową i promienną a makijaż wygląda bardzo naturalnie

a sprobuje, krycia tez nie podtrzebuje :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
zenibyfajnie
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 0
zenibyfajnie
  26 września 2011
gagulina
gagulina: 2. Dobra, czarna kredka do oczu?

Jak dla mnie kredka maybelline.

gagulina
gagulina: 3. Poszukuję lakieru do paznokci ; trwałego, dobrze kryjącego, do 25 zł.

Też szukałam i nie znalazłam :ziober2: Nawet utwardzacze jakie kupiłam nic nie dają. Kupiłam z sensuala i z rimela.
Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.