lista tematów
depilacja strona 2 z 2
nie wiem czy ten temat juz gdzies sie pojawił czy nie, ale w każdym bądź razie chciałabym zapytać o jakieś dobre sposoby na wrastające włoski po depilacji? może ma ktos jakieś sprawdzone kremy łagodzące?
Marcin... aż mi wstyd, że kiedyś w prywatnych pisaliśmy, obniżyłeś swój poziom

A odnośnie:
Konto usunięte: le w każdym bądź razie chciałabym zapytać o jakieś dobre sposoby na wrastające włoski po depilacji?
Ja robię peelingi, ale gówno daje... Już nie wiem. Musiałabym się nie golić
Konto usunięte: nie wiem czy ten temat juz gdzies sie pojawił czy nie, ale w każdym bądź razie chciałabym zapytać o jakieś dobre sposoby na wrastające włoski po depilacji? może ma ktos jakieś sprawdzone kremy łagodzące?
ja przed woskowaniem sie peelinguje, myje zelem exfoliating - nie wiem jak to przetlumaczyc na polski - zluszczajacy, odlupujacy, czyszczacy, lzej peelingujacy? to mi pomaga - przed depilacja, nie po :)
Przede wszystkim peeling przed depilacja mi dużo pomaga kiedyś ochydnie wrastały na nogach szczególnie po depilatorze teraz juz włoski odrastaja słabsze zawsze peeling i zero wrastajacych włosow ;) a depiluje nogi depilatorem co 4-5 tygodni tak wolno rosna i mam je jasne na szczęscie. Dobrze że włosy pod pachami nie wrastaja haha

.