Konto usunięte: no smakuje niemalże jak baton milki way :D
Za tymi batonikami akurat nigdy specjalnie nie przepadałam, trochę za mdłe w smaku.
Konto usunięte: jak kinder chocolate ;d
za tym też nie przepadałam xD
Konto usunięte: ale nadal używam prawie zwykłych szamponów.
Nie ma znaczenia, jakiego używasz szamponu. Zawsze śmiecham z loch, które kupują szampony za over 50 cbl i myślą, że to ma jakikolwiek wpływ na cokolwiek. Najtańsze szampony typu Familijny to protip, bo mają najprostszy skład i nie mają żadnych agresywnych składników, które mogą podrażnić skórę głowy.
Konto usunięte: Ostatnio mnie zaskoczyło jak usłyszałam że dziewczyna na yt mówiła że wklepuje we włosy maść końską ! ;
o tym nigdy nie słyszałam.
Konto usunięte: awsze się dziwiłam jak widziałam 1 na ileś tysięcy która miała włosy niemalże za dupę...Bo ja mimo że kiedyś w ogóle miałam nie obcinane do może 1 gimbazy to nigdy takich nie mialam.
Może manie długich włosów nie jest ci dane po prostu. Nie każdy może mieć włosy do pasa, niektóre włosy mogą osiągnąć swoją maksymalną długość na innej długości, Mi jeszcze w gimbazie włosy rosły bardzo szybko, mogłam latem obciąć do szyi, a na następne lato mieć już do połowy pleców. Teraz niby też w miarę szybko mi rosną, ale już nie aż tak.Poza tym dużo zależy też od tego, czy włosy ci się łamią, bo jak są podatne na łamanie, to ciężej jest zapuścić.