Konto usunięte: Ja już od dawna nic nie zmieniałam - ani grzywki, ani koloru. Ostatnio poszłam do sprawdzonego fryzjera podciąć centymetr włosów, a wariatka mi obcięła z 5 cm Trochę mi żal, bo jednak włosy do pasa były już, no ale :/ Więcej tam nie pójdę, już sama nie wiem gdzie mam chodzić :/
Ja nie wiem co ci fryzjerzy, chyba każdy miał w życiu taką sytuację, że obcięto mu dużo za dużo włosów...
Swoją drogą ciekawe jak wyglądałabym we włosach do pasa :D Ale chyba nigdy aż tak nie zapuszczę, myję i suszę codziennie i nawet z włosami do łopatek mnie szlag trafia, bo bardzo wolno schną :-/
Konto usunięte: Widziałaś coś? :D mi już przeszkadza jak na jedno oko leci :/
Nie wiem jakim cudem, ale widziałam! :D
O, przydałaby mi się taka mała torebeczka, ale obiecałam sobie ograniczyć ciuchy i kosmetyki do niezbędnego minimum...
Prinz: daj znac jak balsam do mycia wlosow
Użyłam go dziś, póki co nie odważyłam się użyć go solo, więc najpierw umyłam nim, a później szamponem Sylveco. Póki co o balsamie mogę powiedzieć, że jest dość rzadki i całkiem dobrze się pieni. Na moje włosy poszła spora ilość, więc pewnie nie starczy mi na długo, ale przy krótkich włosach nie będzie trzeba aż tyle tego walić ;d W najbliższych dniach może pokuszę się umyć włosy tylko nim.
A co do tematu to wygrałam zestaw próbek perfum marki Ramon Molvizar, ponad 50 ml