naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  16 czerwca 2011 (pierwszy post)
Cześć.

Co na podrażnienia po depilacji okolic bikini ? Na piekące jakby 'krostki'. One schodzą po ok. 2 dniach, po nałożeniu 2 ton kremu nawilżającego, ale przez te 2 dni to utrapienie, bo piecze : / Co zrobić, żeby nie było podrażnień w ogóle?

:bye:
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  16 czerwca 2011
Zaraz po depilacji posmaruj tormentiolem miejsca gdzie występują krostki, załóż coś szerszego z ubrania i nie nakładaj obcisłych rzeczy przed wyschnięciem, bo może brudzic Ci bieliznę, ale naprawdę pomaga :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SummerSale
SummerSale
  16 czerwca 2011
zaraz po depilacji krem penaten. pudełko wielkości kremu nivea, ciut droższe, ale bardzo wydajne. krem jest dość gęsty więc starcza na długo, a potrafi zdziałać cuda. sama byłam zaskoczona. dla mnie to najlepsze rozwiązanie.
tylko trzeba uważać na bieliznę bo trochę może pobrudzić. długo też się wchłania więc nakładanie spodni również niewskazane. ;)
madzia2143
madzia2143
  16 czerwca 2011
ja smaruję zwykłym kremem nivea soft i jest wporzo ;)
Elph06
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
Elph06
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: penaten

Gdzie to dostać i co to znaczy 'ciut' droższe? ;p
A.
SummerSale
SummerSale
  16 czerwca 2011
Elph06
Elph06: Gdzie to dostać i co to znaczy 'ciut' droższe? ;p

W jakiejś drogerii. Rossmann, Natura. Szukać na dziale z kosmetykami dla dzieci. :D
Odnosiło się to do ceny kremu nivea, kosztuję więcej od niego. :P Czyli jakieś 8zł. Nie wiek dokładnie bo nie kupuję go za często bowiem starcza mi naa strasznie długo. :)
Aa i to cena mniejszego opakowania.
Elph06
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
Elph06
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W jakiejś drogerii. Rossmann, Natura. Szukać na dziale z kosmetykami dla dzieci. :D Odnosiło się to do ceny kremu nivea, kosztuję więcej od niego. :P Czyli jakieś 8zł. Nie wiek dokładnie bo nie kupuję go za często bowiem starcza mi naa strasznie długo. :) Aa i to cena mniejszego opakowania.

Dzięki, będę musiała wypróbować ;p
A.
Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  16 czerwca 2011
naaats
naaats: Co na podrażnienia po depilacji okolic bikini ?

Amylaza jakiegoś męskiego homo sapiens :ninja:
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  19 czerwca 2011
naaats
naaats: Co na podrażnienia po depilacji okolic bikini ? Na piekące jakby 'krostki'. One schodzą po ok. 2 dniach, po nałożeniu 2 ton kremu nawilżającego, ale przez te 2 dni to utrapienie, bo piecze : / Co zrobić, żeby nie było podrażnień w ogóle?

gól się z włosem, a nie pod włos, a po goleniu zatrzep zasypką dla dzieci
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Zadziora
Zadziora
  19 czerwca 2011
naaats
naaats: Co na podrażnienia po depilacji okolic bikini ? Na piekące jakby 'krostki'. One schodzą po ok. 2 dniach, po nałożeniu 2 ton kremu nawilżającego, ale przez te 2 dni to utrapienie, bo piecze : / Co zrobić, żeby nie było podrażnień w ogóle?

Balsamuj po goleniu i po każdym myciu. Najlepszy był jak dla mnie balsam po goleniu nivea for men :ziober2: Za każdym razem masz te krostki? Jakiej używasz maszynki? Może jest za ostra i Cię podrażnia? Poza tym często okolice bikini podrażniają za ciasne majtki, które obcierają pachwiny i powstają zaczerwienia, jak i krostki.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.