cyrkierka
cyrkierka
  14 Juni 2011 (pierwszy post)
Cześć

Ostatnio regularnie chodziłam do kosmetyczki na depilacje bikini woskiem. Świetna sprawa, dobry efekt tyle że zabiegi nie są zbyt tanie, a przyszły wakacje, wycieczka kupiona i z kasą słabiej. Nie chciałabym zepsuć całego efektu i zgolić maszynką, bo znowu zaczną rosnąć jak szalone. Dlatego mam do Was pytanie.
Czy któraś z was mogłaby mi polecić jakis niedrogi wosk do okolic bikini, który nie jest zbyt drogi, działa i będę mogła go użyć sama w domu?

Z góry dzięki i pozdrawiam :)
Denaris
Denaris
  14 Juni 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No własnie ja zaczelam robic woskiem bo chodze czesto na basen a fajnie jest tylko szybko wskoczyc w stroj i niczym sie nie martwic:) zreszta zadnych zaciec, nic!

Teraz to ja weekendy spędzam na działce ,gdzie grzeje dupsko w stroju. I muszę kilka razy w tygodniu się golić ,co już się robi strasznie męczące ... Niemniej jednak nigdy się TAM nie zacięłam (żebym nie wykrakała) - nogi tak ,ale tam nie. ;)
cyrkierka
cyrkierka
  14 Juni 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niemniej jednak nigdy się TAM nie zacięłam (żebym nie wykrakała) - nogi tak ,ale tam nie. ;)

A ja zawsze. Bo zawsze musze mieć idealnie gładko, nie znoszę kujków. no i takie jeszcze niedorośnięte golilam to i pozacinana chodziłam :P

Konto usunięte
Konto usunięte: ,gdzie grzeje dupsko w stroju.

u mnie dziś lało pół dnia :D
Gejszalicious
Gejszalicious
  14 Juni 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile kosztuje laser? Ile sie trzyma? Czy moze w ogóle juz nie odrastaja?

bardzooo dużo, trzyma się jak mówią spece od reklamy - całe życie ;))
a prawda jest taka, że nawet po wykonanej serii zabiegów włosy mogą zacząć odrastać po pewnym czasie :)
Denaris
Denaris
  14 Juni 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja zawsze. Bo zawsze musze mieć idealnie gładko, nie znoszę kujków. no i takie jeszcze niedorośnięte golilam to i pozacinana chodziłam :P

Pozacinane to mam przeważnie nogi. ;)
Z racji tego ,że TAM golę się bardzo delikatnie ,a nogi ciach-ciach ,żeby tylko jak najkrócej mi to zajęło.

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie dziś lało pół dnia :D

U mnie się zbierało. ;]
Byłam na placu zabaw z synem oddalonym od domu o 40minut drogi pieszo. W pewnym momencie zerwał się wiatr, chmury strasznie więc biegiem do domu - a i tak nawet kropla nie spadła.
Gejszalicious
Gejszalicious
  14 Juni 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy któraś z was mogłaby mi polecić jakis niedrogi wosk do okolic bikini, który nie jest zbyt drogi, działa i będę mogła go użyć sama w domu?

pasta cukrowa :tak:
po pierwsze możesz ją sama zrobić, po drugie depilowanie pastą jest mniej bolesne, po trzecie tanie (wystarczy szklanka cukru, troszkę wody i sok z 1/2 cytryny, po czwarte łatwo się zmywa :)
sylwik
sylwik
  14 Juni 2011
tak wlasciwie to depilacje laserowa mozna znalezc na grouponie calkiem niedrogo. zdarzaly sie oferty po ok 400zl za 3 sesje chyba:woot:
raz a dobrze.
planuje jesienia "zalatwic" tak bikini, oby sie oferta trafila:mrgreen:
368212
368212
  15 Juni 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: okolic bikini, który nie jest zbyt drogi, działa i będę mogła go użyć sama w domu?

Dla swojego własnego użytku posiadam to:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4427861/Trail/searchtext%3EWAX.htm
Bardzo dobre, małe, wszędzie się zmieści no i wosk jest bardzo dobrej jakości, z tym, że kark strasznie boli od schylania się :D
madzia2143
madzia2143
  15 Juni 2011
368212:
kark strasznie boli od schylania się :D

i to strasznie ;/ bo sama też czasami depiluję woskiem okolice bikini.
368212
368212
  15 Juni 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i to strasznie ;/ bo sama też czasami depiluję woskiem okolice bikini.

przy bikini to pikuś, najbardziej boli jak muszę głowę całkiem schylać przy depilacji warg :rotfl:
ankaaaa343
ankaaaa343
  15 Juni 2011
Jeśli chodzi o bikini to polecam wosk z Joanny. :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.