Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
11 lutego 2013
Widziałam takie torebki na ebayu za grosze. Takie same miałam myśli "gdyby nie te ćwieki"
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
AvantQueTuDis
11 lutego 2013
Ja lubię torebki z odrobinę dłuższymi uszami ;)
Paulinessa
11 lutego 2013
Konto usunięte: Ja lubię torebki z odrobinę dłuższymi uszami ;)
massacre
12 lutego 2013
A ja dostalam silniejsze prochy na moje bole glowy... teraz to juz w ogole mi sie spac caly czas chce -,-
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mirra20
12 lutego 2013
A ja mam za oknem słońce:D
Bayje
12 lutego 2013
niektórych facetów powinny zamykać od razu w szpitalach psychiatrycznych.
madzia2143
12 lutego 2013
Konto usunięte: niektórych facetów powinny zamykać od razu w szpitalach psychiatrycznych.
massacre
12 lutego 2013
Konto usunięte: A ja mam za oknem słońce:D
u mnie z kolei dzisiaj szaro... i snieg
u mnie slonce zaswieci jak uzbieram reszte pieniedzy na nowe mieszkanie. tak niewiele mi brakuje a tak malo czasu zostalo :/
mirra20
12 lutego 2013
massacre: u mnie z kolei dzisiaj szaro... i snieg
śnieg też mam:P
massacre: u mnie slonce zaswieci jak uzbieram reszte pieniedzy na nowe mieszkanie. tak niewiele mi brakuje a tak malo czasu zostalo :/
dasz radę, trzymam kciuki;)
Bayje
12 lutego 2013
Konto usunięte: stawiałabym na to, że ludzi.
ludzi tez ... ale mam jednego znajomego który faktycznie potrzebuje leczenia ale on udaje, że nic mu nie jest.