Z racji,ze większość pan pazury robi sama lub chodzi do manikiurzystek pochwal się co „dziś” zmalowałaś 😊
lista temat贸w
Co dzi艣 zmalowa艂a艣? 馃拝馃徎 strona 1 z 4
Różowy w ogóle nie pasuje do tego. Bardzo łanie wyszedł kciuk i ostatni ten najmniejszy paluszek, a te naklejki to cóż... tak średnio prezentują się na takim tle w realu pewnie mało widoczne są
To nie róż, a paznokcie robie takie jakie chce i robie je dla siebie a nie innych wiec nie każdy musi widzieć co na nich się znajduje.
Brzydkie dłonie, grube palce.
Pazury małe zupełnie niekobiece i brzydko ozdobione.
Na + jedynie to coś na czym leży ręka. Nie wiem co to jest ale wyglądem przypomina małą poduszkę albo jakiś kocyk ech... mimo wszystko czym by to nie było prezentuje się wspaniale :)
Dlugie paznokcie optycznie wyszczuplaja palce, krotkie wrecz przeciwnie 🤷🏼♀️ I nie sa one ozdobione 🤔 Podusia + koldra, tez mi sie podoba 😁😂
A ja się wyłamię z grupy i pokaże swoje. Nie malowane. Akurat przed nałożeniem odżywki, bo to jedyne(prócz olejku rycynowego) co nakładam na paznokcie. Od lakierów mi się łamią, a hybryd, żelu itp nie lubię.
Szczerze.. Az sobie dluzsze zrobilam po tym co napisales wczesniej. :D
piekne dlugie i naturalne! Kiedys zapuszczalam swoje i malowalam zwyklymi lakierami, teraz juz tylko robione:Pczerwien zawsze w modzie:D
UniqueSnowflake: A ja się wyłamię z grupy i pokaże swoje. Nie malowane. Akurat przed nałożeniem odżywki, bo to jedyne(prócz olejku rycynowego) co nakładam na paznokcie. Od lakierów mi się łamią, a hybryd, żelu itp nie lubię.