Z racji,ze większość pan pazury robi sama lub chodzi do manikiurzystek pochwal się co „dziś” zmalowałaś 😊
lista temat贸w
Co dzi艣 zmalowa艂a艣? 馃拝馃徎 strona 3 z 4
Konto usuni臋te: wziac: Czarny z holo drobinkamiFajny, z czego i jaki nr/nazwa?
Zastanawia mnie czemu zrobiłaś je takie szerokie.. Ja zawsze dążę do tego by były szczupłe.
Jak napiszesz na pw to jutro poszukam nr, to mój naturalny kształt jak odrosną jeszcze kilka mm to dopiero piłuje je na coś innego .
Moja siostra takie ma, zawsze jak jej robię pazury to dużo pracy muszę włożyć w to by je optycznie wyszczuplić.
U mnie aktualnie łyso, totalnie, i złapała mnie faza na krótkie, znów. :D Jak zrobię to się pochwale. ::D
U mnie aktualnie łyso, totalnie, i złapała mnie faza na krótkie, znów. :D Jak zrobię to się pochwale. ::D
U mnie jest ten problem, że dużo kosmetyków mnie uczula.. Jest jedna tania marka (silcare o ile sie nie myle), chciałam pierwszy raz przetestować swoje możliwości w żelu i strasznie sie przejechałam. Reakcja alergiczna była silna, od tamtej pory używam tylko sprawdzonych kosmetyków, neonail i semilac. Choć kusi mnie metoda tytanowa wypuszczona przez jedną firmę, elisium. Próbowałaś kiedyś czegoś takiego?
Konto usuni臋te: wziac: Lakier z aliexpress za 1,70zU mnie jest ten problem, że dużo kosmetyków mnie uczula.. Jest jedna tania marka (silcare o ile sie nie myle), chciałam pierwszy raz przetestować swoje możliwości w żelu i strasznie sie przejechałam. Reakcja alergiczna była silna, od tamtej pory używam tylko sprawdzonych kosmetyków, neonail i semilac. Choć kusi mnie metoda tytanowa wypuszczona przez jedną firmę, elisium. Próbowałaś kiedyś czegoś takiego?
Niee,tytany mnie nie interesują ponieważ lubię czasem pobawić się zdobieniem