Co według Was powinnien nosić 30 letni mężczyzna?
lista tematów
Pytanie do Kobiet
Moja koleżanka mówi by nosić to w czym się czuje dobrze:) a nie na pokaz bo twierdzą że tak wypada .
Po raz kolejny albo robisz z siebie trola albo ja nie wiem. Noś to w czym się dobrze czujesz, ewentualnie dress code jeżeli Cię on obowiązuje. Dres dla faceta super - w domu.
W dzisiejszych czasach prawdziwych facetów już nie ma, zostają damy w rurkach.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Widocznie tylko na takich trafiasz.
Niby każdy powinien ubierać się tak jak lubi, aczkolwiek w dresie do biura bym nie poszła. :) Z obserwacji zauważyłam, że im mężczyzna jest starszy tym bardziej elegancko sie ubiera.
Niby każdy powinien ubierać się tak jak lubi, aczkolwiek w dresie do biura bym nie poszła. :) Z obserwacji zauważyłam, że im mężczyzna jest starszy tym bardziej elegancko sie ubiera.
Konto usunięte: anfet4minka: W dzisiejszych czasach prawdziwych facetów już nie ma, zostają damy w rurkach.Widocznie tylko na takich trafiasz.MikeOne: Co według Was powinnien nosić 30 letni mężczyzna?Niby każdy powinien ubierać się tak jak lubi, aczkolwiek w dresie do biura bym nie poszła. :) Z obserwacji zauważyłam, że im mężczyzna jest starszy tym bardziej elegancko sie ubiera.
stylistke lub styliste;-) , ale dziękuję za spostrzeżenie
Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu,...
anfet4minka: Po raz kolejny albo robisz z siebie trola albo ja nie wiem. Noś to w czym się dobrze czujesz, ewentualnie dress code jeżeli Cię on obowiązuje. Dres dla faceta super - w domu.
W dzisiejszych czasach prawdziwych facetów już nie ma, zostają damy w rurkach.
albo robisz z siebie trolla? co to ma znaczyć. Wygląd zewnętrzny dużo mówi o człowieku 😄 tak Cię widzą tak Cię piszą.
Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu,...
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
anfet4minka: MikeOne: Wygląd zewnętrzny dużo mówi o człowieku 😄 tak Cię widzą tak Cię piszą.anfet4minka
Dla płytkich osób i owszem ma, bo nie szata zdobi człowieka. No ale doświadczenie z wiekiem przychodzi.
Kiedyś wojsko robiło z ciap facetów, wojska nie ma to i ciapy po ziemi chodzą..
A co z ciebie zrobi prawdziwa kobiete?