Pytanie do dziewczyn.
Co sądzicie o kolczykach u mężczyzny bo chciałbym sobie zrobić kilka np: nos, język, sutki, pępek czy też penis podobają wam się czy raczej nie. Wyraźcie swoją opinię.
lista tematów
Kolczyki u mężczyzny
Qshiro: Pytanie do dziewczyn.
Co sądzicie o kolczykach u mężczyzny bo chciałbym sobie zrobić kilka np: nos, język, sutki, pępek czy też penis podobają wam się czy raczej nie. Wyraźcie swoją opinię.
Osobiscie, nie jestem fanka tego typu 'mody' u Panów...
Raczej nie chcialabym, aby moj partner byl obwieszony kolczykami ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
A nie mam nic przeciwko , osobiście nie mam żadnych ale akurat ze tolerancyjny jestem i głoszę by każdy był tolerancyjny to więc spoko i nie jest to powodem by kogoś opluwać itp za to że ma kolczyk
Podobają, ale zależy kto nosi te kolczyki, niestety ale nie każdemu pasuje kolczyk w brwi czy nad warga. I śmiem twierdzić, że wyglądałbys z nimi.. Idiotycznie. Ostateczna decyzja i tak należy do Ciebie. Jesli chcesz zrobić sobie kolczyki- śmiało. Dziurki kiedys sie zrosna. :)
W uchu nie lubie jak facwt ma czy gdziekolwiek indziej. Jedyny kolczyk jaki dopuszczam to jak czasem facet ma w w okolicach brwi. Ale uwazam, ze lepiej bez kolczykow i bez tatuazy, tak jak Bog stworzyl :)