Cześć, mam problem z wybraniem sobie prezentu gwiazdkowego, mianowicie szukam perfum, bądź wody toaletowej. Czy spotkaliście się ostatnio z jakimś zapachem godnym polecenia? Dotychczas używałem kilku perfum Hugo Bossa, a niedawno sprawiłem sobie Terrego D'Heremes, który mi wyjątkowo odpowiadał, ze względu na dość intensywną nutę drzewną. Obecnie chciałbym coś uniwersalnego i polecanego (może jakieś opinie o Sauvage Diora?). Pytanie kieruję zarówno do panów, jak i pań, które swym mężczyznom takie prezenty sprawiają (liczę zwłaszcza na opinię pań )
lista tematów
Perfumy, woda toaletowa dla mężczyzny.
Ja tam od wielu lat niezmiennie stawiam na klasykę: Fahrenheit od Dior'a. Ale żadne Fahrenheit'y z numerkiem, czy Aqua Fahrenheit, tylko "zwykły", klasyczny, w ciemnoczerwonej, przechodzącej w brąz buteleczce... FAHRENHEIT.
No dzięki wszystkim za radę, już zdecydowałem się na Sauvage . Fahreheit jest naprawdę spoko, ale mój ojciec ich używa, wiec uznalem, ze po prostu nie ma sensu kupowac czegos co zawsze mam pod ręką :D
http://allegro.pl/venture-beyond-100ml-oriflame-i6663645594.html godny polecenia trwaly super zapach
...Wehikuł czasu to byłby cud...