Tak mnie bolą te wasze staniczki, jakiś czas temu byłem w sklepie z damskimi ciuszkami, podszedłem do staniczków, mówię sobie, trzeba sprawdzić co noszą nasze Boginie na swych cycuszkach, kiedy dotykałem omal nie zemdlałem, ze zmartwienia, we wszystkich szwama nie przepuszczająca powietrza, pytanie do was Boginie nie jest wam gorąco latem w takich staniczkach ? nie uwierają was one ? czy czujecie sie w tym komfortowo ? dla czego tak meczycie swoje Boskie cycuszki, i do tego w nich jest metal (drut) to strasznie nie zdrowo nosić metal przy cycuszkach, to właśnie metal miedzy innymi powoduje raka piersi, zrozumiał bym jeszcze staniczki nie uwierające tak mocno, z samego naturalnego materiału, ale tamte to mnie przeraziły ... o jak mi zal tych waszych cycuszków ... WOLNOŚĆ DLA CYCUSZKÓW
lista tematów
Staniczki strona 1 z 2
DominikPR: Tak mnie bolą te wasze staniczki, jakiś czas temu byłem w sklepie z damskimi ciuszkami, podszedłem do staniczków, mówię sobie, trzeba sprawdzić co noszą nasze Boginie na swych cycuszkach, kiedy dotykałem omal nie zemdlałem, ze zmartwienia, we wszystkich szwama nie przepuszczająca powietrza, pytanie do was Boginie nie jest wam gorąco latem w takich staniczkach ? nie uwierają was one ? czy czujecie sie w tym komfortowo ? dla czego tak meczycie swoje Boskie cycuszki, i do tego w nich jest metal (drut) to strasznie nie zdrowo nosić metal przy cycuszkach, to właśnie metal miedzy innymi powoduje raka piersi, zrozumiał bym jeszcze staniczki nie uwierające tak mocno, z samego naturalnego materiału, ale tamte to mnie przeraziły ... o jak mi zal tych waszych cycuszków ... WOLNOŚĆ DLA CYCUSZKÓW
Po co w ogóle chodzić w stanikach, po co zakłądać ciuchy? Po co się golić, malować, używać antyperspirantów? Można przecież chodzić nago... po co wymyślono ciuchy? zwłaszcza na lato, w ogóle tego nie rozumiem
ja też, do twarzy, bo kremy są bardzo szkodliwe dla skóry ale nie wyobrażam sobie tego używać zamiast antyperspirantu.
wróć, olejki eteryczne można używać tylko do masażu, kąpieli i jako "odświeżacz" powietrza. na pewno nie na skórę. nawet te naturalne nie zastąpią antyperspirantu, na litość!
jak je sie zdrowo, dba się o kwasowość w organizmie to on nic nie musi wyrzucać na zew i w konsekwencji to się nie wiąże z powstającym przykrym zapachem ... a jak juz je sie sporo kwiatków, to kwiatkami pachnie pot który wychodzi z człowieka ... a co do olejków to te 100% naturalne rozcieńcza się z wodą i to jest naturalny zdrowy antyperspirant, który jej nie niszczy i nie zatyka jej porów ...
DominikPR: jak je sie zdrowo, dba się o kwasowość w organizmie to on nic nie musi wyrzucać na zew i w konsekwencji to się nie wiąże z powstającym przykrym zapachem ... a jak juz je sie sporo kwiatków, to kwiatkami pachnie pot który wychodzi z człowieka ...
Ech... przecież nikt normalny nie je kwiatków.
Noszę usztywniane staniki :)))))))))))))))))))