Chcialabym sie was zapytac, co o tym sadzicie, gdy dziewczyna chodzi do szkoly w butach na wysokim obcasie ? Ja osobiscie bardzo lubie chodzic w szpilkach, wiec nie raz mi sie zdazylo ubrac je do szkoly - moim zdaniem nic w tym takiego, lecz zauwazylam, ze nie kazdy jest takiego samego zdania
lista tematów
W szpilkach do szkoly ? Tak czy NIE ?
ja jednak jestem za tym żeby strój na imprezę różnił się od stroju do szkoły i żeby uczennice były uczennicami a nauczycielki nauczycielkami.
Buty na grubym obcasie jest chcesz beda OK, jednak moim zdaniem nie powinnas ubierac szpilek ktore mozna rownie dobrze zalozyc na impreze. W szkole chyba jeszcze obowiazuje jakis regulamin jesli chodzi o stroj, prawda?
Lepiej do szkoły chodzić na płaskim, bo wtedy szpilki Ci szybko nie "spowszednieją" (czy jak to tam się pisze lol) i wtedy jak wychodzisz wieczorem do klubu, kina czy restauracji będziesz się czuła wyjątkowo, a tak jak cały czas na szpilkach to tak nudno :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Też jestem tego zdania, tylko blachary i puszczalskie laski w większości chodzą w szpilkach do szkoły.