Witam was wszystkich co wolicie u kobiet szpilki czy baleriny? Ja osobiście jestem za balerinami :) Z tego względu, że wg mnie kobieta wygląda w nich bardziej naturalnie a i też komfort w takich butach pewnie o wiele lepszy :)
lista tematów
Baleriny czy szpilki - temat dla wszytskich strona 1 z 2
nie powiedzialabym - ani w tym nie pobiegasz, ani nie maja odpowiednio grubej podeszwy w wiekszosci przypadkow zeby nie odczuwac podloza. a to czy komus sie wygodniej chodzi w szpilkach czy balerinach zalezy tylko od tego, w czym chodzi na codzien - jak nosisz glownie szpilki to pozniej zakladajac baleriny jest niewygodnie i odwrotnie.
a co do tego, co wole to wole trampki, mozna chodzic po wszystkim i nie spadaja z nog, a to czy zakladam szpilki czy baleriny jest uzaleznione zupelnie od mojego humoru.
hammock: Witam was wszystkich co wolicie u kobiet szpilki czy baleriny? Ja osobiście jestem za balerinami :) Z tego względu, że wg mnie kobieta wygląda w nich bardziej naturalnie a i też komfort w takich butach pewnie o wiele lepszy :)
Szpilki zdecydowanie mają przewagę nad balerinkami. Jednak po kilku godzinach w pracy nie jestem w stanie wytrzymać w szpilkach całą noc, dlatego balerinki zawsze mam ze sobą.
Zależy od okazji. W pracy staram się chodzić w wygodnych butach, są to właśnie baleriny. Ale na drogę najczęściej zakładam szpilki. :-)
szpilki to raczej obuwie formalne, na specjalne okazje i do konkretnego stroju (nie, nie do leginsów xDD), to tak jakby facet na co dzień chodził w czarnych wiedenkach- po prostu nie wypada
karynka w leginsach galaxy i szpilkach to mniej więcej ten sam poziom, co seba w tenisówkach i koszuli- niby powszechny i akceptowalny widok, ale niskich lotów, po prostu. choć ty możesz twierdzić, że walisz konwenanse, dress code i ogólnie jesteś super, ok, ja tylko mówię jak jest