Dres, skate, a może chłopak w rurkach ? Niby to tylko ubiór, a bardzo mocno przykładamy wagę by się modnie ubrać i podobać dziewczynom. Zatem ten temat :) I błagam nie piszcie, że dany styl jest gejowski czy coś, macie dziewczyny się wypowiedzieć co najbardziej wzbudza w was ciekawość jeśli chodzi o ubiór męski, na jak ubranych chłopakach zawieszacie oko ;>. Ja osobiście ubieram się różnie, raz dres, raz rurki, czasem koszula itp.
Jak ubranych facetów lubicie Panie
generalnie należy przestrzegać następujących zasad:
- twoje ubranie musi być w miarę czyste.
- najlepiej jeśli nie będzie dziurawe, podarte itp.
- dostosowane do aktualnych warunków pogodowych.
wgląda na to ze dla kobiet nie ma znaczenia albo nie są świadome jak wpływa ubiór na wybór potencjalnej ofiary. natomiast po wybraniu, schwytaniu i udomowieniu ubierze Ci tak jak jej pasuje.
Uwielbiam jeśli facet ma na sobie dobrze dobraną koszulę w kratę, trochę to oklepane jednak zawsze bardzo rzuca mi się w oczy :)
Co do reszty ubioru nie mam żadnych 'ale' ... no może... oprócz sztruksów i spodni ''modnie'' podartych.
Te drugie nie są dla mnie zbyt męskie
A ja w skrócie - za mundurem panny sznurem :)
Na co dzień mogą być to jeansy, albo bojówki. Góra fajna koszula, klasyczny t-shirt (bez durnych napisów, tekstów hh, itp.).
Rurki, dresy, krzykliwe kolory, różowe koszule, tandetne koszulki, polo, babcine sweterki, zniszczone buty, japonki, sandały + skarpetki, białe skarpetki do czarnych butów, wytarte spodnie, krzykliwe wstawki, adidasy do wszystkiego xD NIE