Mam wlosy po 3 kapielach rozjasniajacych i farbowanych matrix 8N - jasny blond, aby zakryc rudosc... lecz dalej rudośc, jest, co z nia zrobic?.. co nalozyc? i w jaki sposob najlepiej zregenerować wlosy? co poleciacie?
lista tematów
Zniszczone wlosy. strona 1 z 2
http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/948758,FRYZURY_I_PIELEGNACJ/424
Tutaj poszperasz, a znajdziesz sporo o regeneracji. Jeśli zaś chodzi o przykrycie rudości to pewnie konieczny będzie znowu rozjaśniacz.
Tutaj poszperasz, a znajdziesz sporo o regeneracji. Jeśli zaś chodzi o przykrycie rudości to pewnie konieczny będzie znowu rozjaśniacz.
Dzisiaj znow rozjasnilam.. boje sie na 9 i 12
i robię na 6 procent ...
WLOSY DALEJ SĄ RUDE...
CO NA TO NALOZYC? :(
Chce mieć ladny jasny brąz,
tyle ze nic nie daje. lepiej rozjasnic z mocniejszym utleniaczem i krocej na wlosach trzymac niz ze słabym i długo trzymać
Konto usunięte: tyle ze nic nie daje. lepiej rozjasnic z mocniejszym utleniaczem i krocej na wlosach trzymac niz ze słabym i długo trzymać
Z tym ze np. 2 lata temu na 9% to mi wlosy popalilo, mimo ze trzymalam krotko, wiec ja bym jej tak nie radzila, ZWLASZCZA ze juz kilkukrotnie rozjasniala.
A tak co do tematu:
Konto usunięte: Mam wlosy po 3 kapielach rozjasniajacych i farbowanych matrix 8N - jasny blond, aby zakryc rudosc... lecz dalej rudośc, jest, co z nia zrobic?.. co nalozyc? i w jaki sposob najlepiej zregenerować wlosy? co poleciacie?
Kup sobie silver reflex shampoo - ja uzywam tego:
Ale o ile sie nie myle, jest tez taki z joanny - on gasi rude refleksy - nawet na brazowych wlosach (znajoma tak go wlasnie uzywa).
Do regeneracji polecam joico k-pak (odzywke, rekonstruktor i hydrator), a do pielegnacji podczas suszenia/prostowania kerastase nutrise termique badz cement + jakis jedwab na koncowki.
NIGDY
Konto usunięte: ClEPLA: tyle ze nic nie daje. lepiej rozjasnic z mocniejszym utleniaczem i krocej na wlosach trzymac niz ze słabym i długo trzymać Z tym ze np. 2 lata temu na 9% to mi wlosy popalilo, mimo ze trzymalam krotko, wiec ja bym jej tak nie radzila, ZWLASZCZA ze juz kilkukrotnie rozjasniala. A tak co do tematu: ALFAPARF: Mam wlosy po 3 kapielach rozjasniajacych i farbowanych matrix 8N - jasny blond, aby zakryc rudosc... lecz dalej rudośc, jest, co z nia zrobic?.. co nalozyc? i w jaki sposob najlepiej zregenerować wlosy? co poleciacie? Kup sobie silver reflex shampoo - ja uzywam tego: Ale o ile sie nie myle, jest tez taki z joanny - on gasi rude refleksy - nawet na brazowych wlosach (znajoma tak go wlasnie uzywa). Do regeneracji polecam joico k-pak (odzywke, rekonstruktor i hydrator), a do pielegnacji podczas suszenia/prostowania kerastase nutrise termique badz cement + jakis jedwab na koncowki.
Dzieki sprobuje ;)
Szampon filoletowy nie działa. A te produkty do pielęgnacji są drogie nie mam takiego budżetu. Coś tańszego?