BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  26 listopada 2013 (pierwszy post)

O modzie i urodzie z nieco innej strony...

1. Jak czesto dokonujecie modowych zakupów? (wg. zapotrzebowania, wg pór roku, co miesiac staracie sie wzbogacić Waszą szafe o cos nowego, moze czesciej?)
2. Ile średnio w ciągu miesiąca wydajecie na kosmetyki/ciuchy?
3. Wasz najdroższy zakup?
4. Wasz najtańszy zakup?
5. Tez bez wzgledu na ilość posiadanych ubran/butow/kosmetykow uwazacie, ze macie ich za malo?
:woot:

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
madzia2143
madzia2143
  3 grudnia 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Wow gdzie udalo Ci sie tak tanio znalezc sukienke na studniowke? madzia2143

w sklepie :ziober2: u mnie w Rybniku ; ) ale to było serio, z jakieś 6 lat temu.
Sztajmex
Sztajmex
  3 grudnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: zaszalales ;Dpokaz jakie? :)
Wychodzę z założenia, że lepiej kupić coś co jest dobre i posłuży lata, niż kupować gówno co roku i męczyć się ze spoconymi stopami ;p. To nic szykownego, zwykłe górskie robole, Meindl Glockner:

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  3 grudnia 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: hmmm, a we wszystkich chodzisz, czy niektore tylko tak sobie leza... ?

Nie, nie chodzę we wszystkich. Wiele z nich gromadzi się, zwłaszcza tych okazjonalnych- są praktycznie jak nowe. Zalegają i czekają na następną właścicielkę. Co jakiś czas pakuję je i oddaję osobom, którym się jeszcze przydadzą.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  3 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Meindl Glockner:
Bardzo dobre buty. Mój chłopak miał takie:

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  3 grudnia 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: OnaJestJakNarkotyk: Buty UGG za prawie 1000zł, albo parke z Superdry za ponad 800zł Tak z ciekawosci - jak sobie kupisz cos drozszego szybko Ci sie nudzi?

jeżeli kupuję aż tak drogie rzeczy, to staram się aby były one uniwersalne, a nie jakieś 'jedno sezonowe' wzory/ kroje, które po 2 miesiącach się nudzą ;)
Sztajmex
Sztajmex
  3 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo dobre buty. Mój chłopak miał takie:

Luzerny też bardzo fajne, zastanawiałem się nad nimi jako butami na niziny zimą, a glocknery wygrały tylko ze względu na vibram i przede wszystkim możliwość wpięcia raków półautomatycznych, co zimą na stromym szlaku jest nieocenioną zaletą :).
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  3 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: z jakieś 6 lat temu.

Ja jakoś w podobnym czasie mialam studniowke... ale u nas ceny byly jak z kosmosu ... a w sumie sukienka na raz...
Konto usunięte
Konto usunięte: To nic szykownego, zwykłe górskie robole,

hihihi...
musialam kupic podobne, jak mialam praktyki z geologii :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, nie chodzę we wszystkich. Wiele z nich gromadzi się, zwłaszcza tych okazjonalnych- są praktycznie jak nowe. Zalegają i czekają na następną właścicielkę. Co jakiś czas pakuję je i oddaję osobom, którym się jeszcze przydadzą.

Z tymi okazjonalnymi zazwyczaj tak jest ;) sama mam prawie pol szafy takich - a to z jakiejs rocznicy, czy to z wesela, a w sumie glupio pojawic sie drugi raz w tym samym, jak maja byc te same osoby... ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: jeżeli kupuję aż tak drogie rzeczy, to staram się aby były one uniwersalne, a nie jakieś 'jedno sezonowe' wzory/ kroje, które po 2 miesiącach się nudzą ;)

:)

Dokladnie :) Na cos uniwersalnego warto dolozyc ;)
Choc nam kobieta, chyba dosc szybko nudza sie rzeczy, nawet te uniwersalne...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.