BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  21 listopada 2013 (pierwszy post)

Torby, torebki, torebeczki... chyba każda z Nas posiada ich co najmniej kilka...

1. Czym się kierujecie kupując swoje torebki? (np. moda? potrzeba chwili?)
2. Jakie torebki preferujecie? - te wielkie, bardzo pojemne, czy raczej malutkie?
3. Dokonując zakupu wybieracie te z materiałów czy skórzane?
4. Macie jakiś ulubiony seklap / stronę internetowa gdzie zazwyczja kupujecie torebki, czy robicie to roznych miejscach?
5. Macie jakąś swoja ulubiona torebkę, z która pomimo upływu czasu ciezko Wam się rozstac?

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  22 listopada 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 1. Czym się kierujecie kupując swoje torebki? (np. moda? potrzeba chwili?)

Raczej tym ,że musi mi sie podobać:) Za modą nie nadążam :P
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 2. Jakie torebki preferujecie? - te wielkie, bardzo pojemne, czy raczej malutkie?

Więcej mam takich w których zmieszczę wszystko,mała mam tylko jedną :and:
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 3. Dokonując zakupu wybieracie te z materiałów czy skórzane?

I takie , i takie
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 4. Macie jakiś ulubiony seklap / stronę internetowa gdzie zazwyczja kupujecie torebki, czy robicie to roznych miejscach?

nie mam lubionych sklepów
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 5. Macie jakąś swoja ulubiona torebkę, z która pomimo upływu czasu ciezko Wam się rozstac?

tak,i ostatnio zauważyłam że niestety robi się dziura w niej :smutny: chyba trzeba bedzie sie z nią pożegnać
Yes,we can!
dongruppenowa
dongruppenowa
  22 listopada 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 1. Czym się kierujecie kupując swoje torebki? (np. moda? potrzeba chwili?) 2. Jakie torebki preferujecie? - te wielkie, bardzo pojemne, czy raczej malutkie? 3. Dokonując zakupu wybieracie te z materiałów czy skórzane? 4. Macie jakiś ulubiony seklap / stronę internetowa gdzie zazwyczja kupujecie torebki, czy robicie to roznych miejscach? 5. Macie jakąś swoja ulubiona torebkę, z która pomimo upływu czasu ciezko Wam się rozstac?

1. Najczęściej potrzeba chwili :D albo gdy coś mi wpadnie w oko
2. Zdecydowanie duże, zawsze noszę ze sobą masę niepotrzebnych rzeczy :mrgreen:
3. Raczej eko skóra :)
4. Kiedyś bardzo spodobała mi się strona etorebka.pl ale i tak skończyło się na tym, że mam tylko 1 torebkę kupioną na tej str, a najczęściej kupuję w h&m
5. Ja ogólnie przywiązuję się do torebek i często noszę jedną aż do zajechania :D chociaż wiadomo na imprezy zabieram inną :)
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  24 listopada 2013
Piixiie
Piixiie: tak,i ostatnio zauważyłam że niestety robi się dziura w niej chyba trzeba bedzie sie z nią pożegnać

zapostujesz jak wyglada? ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdecydowanie duże, zawsze noszę ze sobą masę niepotrzebnych rzeczy

no to mamy cos wpsolnego, tez uwielbiam te wielkie :D
Piixiie
Piixiie: mała mam tylko jedną

Jak wyglADA? ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: jedną aż do zajechania :D

tez mam taka jedna...
taki 'wor' dzinsowy, chyba z 3 lata temu kupilam, cala wyocierana ale jakos ciezko mi sie z na rozstac...
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 listopada 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 1. Czym się kierujecie kupując swoje torebki? (np. moda? potrzeba chwili?) 2. Jakie torebki preferujecie? - te wielkie, bardzo pojemne, czy raczej malutkie? 3. Dokonując zakupu wybieracie te z materiałów czy skórzane? 4. Macie jakiś ulubiony seklap / stronę internetowa gdzie zazwyczja kupujecie torebki, czy robicie to roznych miejscach? 5. Macie jakąś swoja ulubiona torebkę, z która pomimo upływu czasu ciezko Wam się rozstac?

1. Tym co mi sie w danym momencie podoba.
2. Wieksze, ze wzgledu na to ze czesto musze nosic ze soba jakas zabawke itp.
3. Again, nie zwracam na to uwagi, byleby mi sie podobala.
4. Co mi przykuje oko w danym momencie, wiec w roznych miejscach :)
5. Nie, ale to pewnie dlatego, ze nie mam zadnych 'drogich torebek :)
styka51
styka51
  27 listopada 2013
BujajacaWoblokachh

1. Potrzebą.
2. Duże, pojemne.
3. Jedną mam skórzaną, reszta sztuczne wyroby.
4. Nie mam czegoś takiego.
5. Tak, jedną listonoszkę. Długo już mi towarzyszy.
razotka
razotka
  27 listopada 2013
BujajacaWoblokachh

Akurat jeśli chodzi o zakup torebki to jest dla mnie przemyślany zakup. Nie kupuję torebek pod wpływem chwili, szukam zazwyczaj takiej o ciekawym dla mnie fasonie, uniwersalnym kolorze i przede wszystkim pojemnej. Jeszcze rzadziej kupuję wizytówki bo zwyczajniej w świecie nie lubię małych torebek, co nie znaczy, że ich nie noszę.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 listopada 2013
BujajacaWoblokachh

Zazwyczaj potrzeba chwili.
Zawsze wolałam takie średnie, które można było nosić na ramieniu, teraz wolę wieksze a4, do ręki.
Skóro podobne, nie stać mnie na skórzane torebki, nie są mi nawet potrzebne, bo torebki szybko mi się nudzą.
Ostatnio lubię te z River Island, ale allegro też wchodzi w grę.
Nie, żadna nie byla moja ulubioną, lubie wszystkie ktore mam.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  28 listopada 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 1. Czym się kierujecie kupując swoje torebki? (np. moda? potrzeba chwili?)

Zwykle potrzebą dopasowania do reszty "tematu".

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 2. Jakie torebki preferujecie? - te wielkie, bardzo pojemne, czy raczej malutkie?

Raczej duże, pojemne, wygodne, ale nie jest to regułą.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 3. Dokonując zakupu wybieracie te z materiałów czy skórzane?

Różnie.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 4. Macie jakiś ulubiony seklap / stronę internetowa gdzie zazwyczja kupujecie torebki, czy robicie to roznych miejscach?

Różne.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: 5. Macie jakąś swoja ulubiona torebkę, z która pomimo upływu czasu ciezko Wam się rozstac?

Tak. Mam sentyment do bardzo prostej w formie, lekkiej, płóciennej torebki Mandarina Duck. Wygrzebuję ją kiedy nadchodzą ciepłe, letnie dni :D
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  3 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to pewnie dlatego, ze nie mam zadnych 'drogich torebek :)

do tych, za ktore musialo sie wiecej dac, ma sie wiekszy sentyment, z tym sie zgadzam...
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze rzadziej kupuję wizytówki bo zwyczajniej w świecie nie lubię małych torebek, co nie znaczy, że ich nie noszę.

Ja tez z animi nie przepadam, lubie gdy sie duzo miesci...
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak. Mam sentyment do bardzo prostej w formie, lekkiej, płóciennej torebki Mandarina Duck. Wygrzebuję ją kiedy nadchodzą ciepłe, letnie dni :D

tez mam cos w tym stylu... ;D
sa bardzo wygodne ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.