Hej, hej!
Tak na szybko - mój aktualny krem jest na wyczerpaniu, potrzebuję innego. Teraz miałam z Perfecty, do cery naczynkowej - nie sprawdził się, bo zielony pigment w nim zawarty zostawiał mi na rękach zielony "brokat" zawsze wtedy, kiedy dotknęłam nimi twarzy. :/
Chciałabym teraz coś lekkiego, żeby dobrze się wchłaniał. Na dzień, czasami pod makijaż. Do cery mieszanej, czasami zachowa się jak wrażliwa, naczynkowa. Cenowo może być do 20zł. Macie jakieś swoje sprawdzone propozycje? :) Byłabym wdzięczna za odpowiedzi.
Pozdrawiam. :) :*
lista tematów
Krem do twarzy
ja używam soft z nivea, ale on się raczej dobrze nie wchłania ;p
Jedyne,co mnie tutaj jeszcze trzyma-to jest przyciaganie ziemskie.
Oj, pod mejkap na dzień to on jest za tłusty...
Miałam podobny, tyle tylko, że matujący. :) Był nawet ok, z chęcią bym do niego wróciła, ale jednak wolałabym jakąś zmianę.
A na wchłanianiu jednak mi zależy. :)
A nie jest za tłusty i słabo się nie wchłania? Bo Mama też używa z AA, do wrażliwej, jej odpowiada, ale dla mnie jest za tłusty.
Konto usunięte: zawsze mnie zastanawia, jak można na dzień używać kremu, ja bym się chyba lepiła od tego
Ja muszę. :) Inaczej wszystko mnie swędzi i piecze na twarzy, a uczucie ściągnięcia jest takie że uhuhuh. :/
Kiniowska: A nie jest za tłusty i słabo się nie wchłania? Bo Mama też używa z AA, do wrażliwej, jej odpowiada, ale dla mnie jest za tłusty.
moja mama też używa do wrażliwej, a dla mnie jest za tłusty. tej z serii do cery mieszanej jest matująco-seboregujący, a drugi jest matująco- nawilżający, mam jeszcze starter pod make up ale sie nie sprawdzil u mnie, natomiast ten 1 co wymieniłam, jest jak znalazł pod makijaż ;)
Konto usunięte: moja mama też używa do wrażliwej, a dla mnie jest za tłusty. tej z serii do cery mieszanej jest matująco-seboregujący, a drugi jest matująco- nawilżający, mam jeszcze starter pod make up ale sie nie sprawdzil u mnie, natomiast ten 1 co wymieniłam, jest jak znalazł pod makijaż ;)
To moze akurat wypróbuję. :) Dzięki!