Mam takie pytanie, czy któraś z pań brała lub bierze tabletki Linea 20+?
Czy zauważyłyście jakieś efekty podczas ich brania? Jakie jest wasze zdanie na ich temat?
Linea 20+
a ile to kosztuje?
http://mojalinea.pl/linea20plus
z opisu nie wzięłabym nawet za darmo, szczególnie patrząc na skład. trochę tracę wiarę w ludzi, że ktoś to kupuje
Nic nie bierze się z powietrza i samo łykanie proszków nie da nam rozmiaru S itp. Na pewno inny sposób odżywania, ruch plus te tabletki dadzą nam to czego oczekujemy. Nie ma nic za darmo.
Biorę je od około tygodnia, ale oczywiście nie leżę na tyłku i nie czekam na cud. Ćwiczę od ponad miesiąca codziennie i stosuję racjonalną dietę i przez ten cały czas nawet pół kilo nie zrzuciłam, odkąd biorę tabletki spadło 2 kilo.
Ja je biorę już 2 tyg. Moja mama bierze już dosyć długo ale do tego też wciera różne kremy i niby efekty jakieś zauważyła.
Kremy tłuszczu nie usuną, cudowne tabletki, i "abgymnic" też nie działają, uwierz szczeremu człowiekowi.
Pytanie było jednak inne, jest i odpowiedź. :
Tak te tabletki działają, ale nie w takim stopniu, jak sobie to wyobrażają ich konsumenci. Tabletki tego typu mogą przyspieszyć metabolizm, jednak to i tak nie zadziała na każdy organizm, każdy ma inny genotyp.
Nie zwalajmy jednak wszystkiego na geny :
1. Dieta ( Dieta to NIE GŁODZENIE SIĘ !)
2. Ruch !
Bez tego tymi tabletkami co najwyżej odchudzisz sobie, ale portfel i zniszczysz wątrobę.
Pozdrawiam