Czas na wiosenne porządki...
1. Czy wy też wiosną pozbywacie się rzeczy w których już nie chodzicie ?
2. Co będzie hitem nadchodzącej (teoretycznie już trwającej) wiosny ?
3. Które najładniejsze ? Jak dla mnie czerwone lub niebieskie.
lista tematów
Wiosenny tuning szafy
pozbywam się ich niezależnie od pory roku... jak się coś niszczy albo staje się za małe/za duże/niepasujące albo mi się znudzi to się pozbywam, ale nie robię generalnych porządków "bo wiosna". no i co że wiosna?
mam nadzieję, że nie
dla faceta...? to chyba jakiś żart :) wszystkie są beznadziejne, a już tym bardziej niebieskie i czerwone.
Konto usunięte: 1. Czy wy też wiosną pozbywacie się rzeczy w których już nie chodzicie ?
1. Pozbywam się cały rok
2. Biało-czarne paski - u kobiet, u facetów nie mam pojęcia
3. Szare i niebieskie
jak to nie na temat?
to odpowiedź sugerująca, że nie mam pojęcia co do tego czy tak jest a jednocześnie taka mała dygresja zawierająca się w tym mówiąca, że mam nadzieję, że jednak nie jest "to" modne
a ja poważnie odpowiadam
te buty są tak żałosne MOIM ZDANIEM, że mam nadzieję, iż to jakiś żart naprawdę patrząc na nie nie wiem, czy są bardziej męskie czy damskie. dla mężczyzn wydają się zbyt "pedalskie" (przepraszam za określenie jeśli kogoś uraziłam), a dla kobiet takie jakieś aseksualne (nie mieszając w to ś.p. Doroty )
Takich rzeczy pozbywam się wtedy, kiedy mam natchnienie. A że dzieje się to niezwykle rzadko, to mam coraz ciaśniej w szufladach i na półkach. ;) Wiosna motywuje mnie do tego tylko w teorii.
Słyszałam, że pastele i połączenie "black'n'white". Niespecjalnie interesuję się trendami, kupuję to co mi się podoba i odpowiada mojemu gustowi.
Dla faceta? Żadne, ale jak już to czarne, szare, miodowe i brązowe - z wyjątkiem właśnie czerwonych i niebieskich. ;)
W sumie to fail z mojej strony, bo nie wiem czemu przeczytałam "czy to będzie hitem nadchodzącej wiosny", a nie "CO BĘDZIE"
więc miałeś rację :)
Konto usunięte: Czas na wiosenne porządki...1. Czy wy też wiosną pozbywacie się rzeczy w których już nie chodzicie ? 2. Co będzie hitem nadchodzącej (teoretycznie już trwającej) wiosny ? 3. Które najładniejsze ? Jak dla mnie czerwone lub niebieskie.
1. Już się pozbyłam :)
2. Nadal baskinka szczególnie te u bluzek, kurtki skórzane z ćwiekami, legginsy we wzory.
3. Czarne lub ostatnie brązowe.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
nie, jak w czyms nie chodze przez ilestam miesiecy to po prostu to komus oddaje niezaleznie od pory roku.
w sumie wszystkie sa ok, ale najbardziej to chyba ostatnie badz te czarne.
Konto usunięte: 1. Czy wy też wiosną pozbywacie się rzeczy w których już nie chodzicie ?
1. Nie... na bieżąco pozbywam się ubrań.
2. Połączenie czerni z bielą i pastele właśnie.
3. Żadne...takie jakieś bezpłciowe.