kamiiiloo21
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 17
kamiiiloo21
  14 marca 2013 (pierwszy post)

Witam serdecznie chciałbym się poradzić was dziewczyny jaki typ ubioru do mnie pasuje widać na zdjęciach chce coś zmienić w sobie na lepsze i potrzebuje rady ;)

Pozdrawiam.

styka51
styka51
  14 marca 2013
kamiiiloo21
kamiiiloo21: Witam serdecznie chciałbym się poradzić was dziewczyny jaki typ ubioru do mnie pasuje widać na zdjęciach chce coś zmienić w sobie na lepsze i potrzebuje rady ;)

A co nie odpowiada Ci w aktualnym?
kamiiiloo21
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 17
kamiiiloo21
  14 marca 2013

Mam świadomość tego, że źle nie jest ale potrzebuje zmiany właśnie na coś lepszego może to dziwne ale nie umiem tego wyjaśnić ;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 marca 2013
kamiiiloo21
kamiiiloo21: Mam świadomość tego, że źle nie jest ale potrzebuje zmiany właśnie na coś lepszego może to dziwne ale nie umiem tego wyjaśnić ;)

Czlowiek musi poznac samego siebie by dobrac ubior do charakteru. Ubior powinien odzwierciedlac nasza osobowosc. Jak mamy Ci pomoc nie znajac Twojej?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

magnetize
magnetize
  14 marca 2013
kamiiiloo21
kamiiiloo21: Witam serdecznie chciałbym się poradzić was dziewczyny jaki typ ubioru do mnie pasuje widać na zdjęciach chce coś zmienić w sobie na lepsze i potrzebuje rady ;)

Z tego co widzę gustujesz w luźnych ciuszkach, bluzy etc. Może spróbuj ubrać jakaś koszulę w kratę? Potem jakieś dresy? Eksperymentuj. Spróbuj różnych stylów. Sam zdecydujesz w czym Ci najlepiej ;)
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  14 marca 2013

zapraszam do croppa,tam znajdziesz coś dla siebie

Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  19 marca 2013

Nie widzę nic złego w aktualnym stroju. Nawet ładna ta szara bluza z kapturem.
Zanim zaczniesz sie na siłe zmieniać, przejdź się po sklepach i zobacz w czym czujesz sie dobrze, co pasuje do Twojej sylwetki itd.

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
suckynsyn
suckynsyn
  19 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zapraszam do croppa,tam znajdziesz coś dla siebie

ROTFL. W kropie ubierają się najbardziej zdewociałe sebastiany jakiekolwiek stąpały po tym grądole.
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  19 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ROTFL. W kropie ubierają się najbardziej zdewociałe sebastiany jakiekolwiek stąpały po tym grądole.

dlatego go tam wysyłam xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.